İnternet & Teknoloji Biri her yerden surekli beni buluyor olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mail, telefon ve bilgisayarımı değiştirdim. Sürekli virüs bulaşıyor. Sebebi ne olabilir? Güncellemeler+1 yıl Neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl Olabilir mi? Biri her yerden surekli beni buluyor olabilir mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Mail Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha spesifik bilgi vermen lazım :D 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Jagras +1 yıl Bulabiliyor olabilir mi den kastın nedir? Biri sürekli sana yazıyor ve aynı kişi olduğundan mı şüphe ediyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Sürekli virüs geliyor Yorumla Jagras +1 yıl Nasıl bir virüs Yorumla Soran +1 yıl Youtube instagram anasayfam alakasız şeyler geliyor. Yorumla Jagras +1 yıl Bu virüs belirtisi değil Yorumla Soran +1 yıl Yazılım olabilir mi Yorumla Jagras +1 yıl Virüs denilen şey özünde yazılımdır zaten. Yorumla Soran +1 yıl Mail üzerinden bir şeyler olabilir mi Yorumla Jagras +1 yıl Olamaz Yorumla Soran +1 yıl Takip edemez mi biri sürekli. Mümkün değil mi Yorumla Jagras +1 yıl Şimdi şöyle anlatayım, evet yapmanın yolları var. Ama bunu yapabilen biri emin ol senle uğraşmaz :D :D Yorumla Soran +1 yıl Benimle değil zaten arkadaşıma olmuş. Nasıl olabilir Yorumla Jagras +1 yıl Virüs değildir kuruntu yapıyor belliki. O yetenekte olan insanlar böyle ufak şeyler ile uğraşmaz. Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır şüpheleniyor. Yorumla Jagras +1 yıl paranoya yapmış :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha spesifik bilgi vermen lazım :D
Nasıl
Bulabiliyor olabilir mi den kastın nedir? Biri sürekli sana yazıyor ve aynı kişi olduğundan mı şüphe ediyorsun?
Sürekli virüs geliyor
Nasıl bir virüs
Youtube instagram anasayfam alakasız şeyler geliyor.
Bu virüs belirtisi değil
Yazılım olabilir mi
Virüs denilen şey özünde yazılımdır zaten.
Mail üzerinden bir şeyler olabilir mi
Olamaz
Takip edemez mi biri sürekli. Mümkün değil mi
Şimdi şöyle anlatayım, evet yapmanın yolları var. Ama bunu yapabilen biri emin ol senle uğraşmaz :D :D
Benimle değil zaten arkadaşıma olmuş. Nasıl olabilir
Virüs değildir kuruntu yapıyor belliki. O yetenekte olan insanlar böyle ufak şeyler ile uğraşmaz.
Uzun zamandır şüpheleniyor.
paranoya yapmış :D
Çok takma boşşvet