İnternet & Teknoloji Sosyal medya eskiden olsaydı nineleriniz/dedeleriniz kullanır mıydı? Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim babanem kesin kullanırdı 😀sizin? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sosyal medya eskiden olsaydı nineleriniz/dedeleriniz kullanır mıydı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Hiç sanmam yahu, tarlalarda çalışıyordu onlar ve aleni aleni birbirlerine laf söylerlerdi. Kullanmazlardı kesin. 0 0 Yorumla
Şey_veya_o Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kullanırdı bence o da sır bir birlerine la sokmak için 😃 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Altmışlık dedeler şu an kullandığı için azdılar mk hepsi popiş görmekten sağ sola saldırır oldular. 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İşi gücü olan sürekli bişiyle ilgilenen insanlar. Boş beleş gezmiyor ki bu la uğraşsın 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı. Şimdi Esra Erol Müge anlı takip ettikleri gibi uygulamaların içinden geçerlerdi 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dedem kadın konusunda çok iştahlıdır. Bence kullanırdı onun için :D 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Dedemi burada yardırırken düşünmek istemiyorum. 0 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim dedem gardiyandı kesinlikle kullanmazdı bir devlet memuru olarak işine itibarına sahip çıkardı 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 634 cevap paylaştı. Şimdi bile kullanıyorlar :P 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Torununun torunu kullandığını bilecek 🤪🤣 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Ne gıybet dönerdi 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç sanmam yahu, tarlalarda çalışıyordu onlar ve aleni aleni birbirlerine laf söylerlerdi. Kullanmazlardı kesin.
Kullanırdı bence o da sır bir birlerine la sokmak için 😃
Altmışlık dedeler şu an kullandığı için azdılar mk hepsi popiş görmekten sağ sola saldırır oldular.
İşi gücü olan sürekli bişiyle ilgilenen insanlar. Boş beleş gezmiyor ki bu la uğraşsın
Şimdi Esra Erol Müge anlı takip ettikleri gibi uygulamaların içinden geçerlerdi
Dedem kadın konusunda çok iştahlıdır. Bence kullanırdı onun için :D
Dedemi burada yardırırken düşünmek istemiyorum.
Benim dedem gardiyandı kesinlikle kullanmazdı bir devlet memuru olarak işine itibarına sahip çıkardı
Bizden çok kullanırlardı 😃
Şimdi bile kullanıyorlar :P
Torununun torunu kullandığını bilecek 🤪🤣
Şimdi var ve kullanıyorlar 🤭🤷♀️
Kullanırdı kesin
Kullanan vardır
Ne gıybet dönerdi
güzel olurdu..
Hiç sanmıyorum :D
Zannetmiyorum
Kullanırdı kesinn