İnternet & Teknoloji Samsung mu xiaomi kaliteli düzgün? OttomanSoldier16 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hamgi telefon markası daha iyi kamera ve hız ghz ram olarak performanslı? Güncellemeler+1 yıl Nedeni ile birlikte yazınız Samsung mu xiaomi kaliteli düzgün? Cevapla Samsung Soruları Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nothіng Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tam olarak markayla alakalı değil, teknik olarak birbirinden üstün telefonları var, samsungun arayüzü güzel, mesela bugün xiaomiden ( poco x3 prodan) samsunga (s23+ ) geçtim mutluyum 😄 arada dağlar kadar fark var elbette fiyat da çok farklı 0 7 Yorumla OttomanSoldier16 +1 yıl S23 ultra çok iyi be pahalı ama Yorumla nothіng +1 yıl Çok ağır tuğla gibi Yorumla OttomanSoldier16 +1 yıl Sen 1tb lik olanı mı aldın Yorumla nothіng +1 yıl S23 ultra almadım ki s23 plus aldım 256 GB standart zaten türkiyede Yorumla OttomanSoldier16 +1 yıl Knk plus alacağıma ultra alırım yani Yorumla nothіng +1 yıl Bana hafif telefon lazımdı zaten poco x3 pro çok ağır spor yapıyorum ben düz s23 alacaktım onun da ekranı küçük geldi bN Yorumla OttomanSoldier16 +1 yıl Knk Ne diyim s 23 plus beğenmedim ben Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben xiomi derim markayı daha çok beğeniyorum arayüzü Samsung kadar kalabalık değil bir tık daha ucuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tam olarak markayla alakalı değil, teknik olarak birbirinden üstün telefonları var, samsungun arayüzü güzel, mesela bugün xiaomiden ( poco x3 prodan) samsunga (s23+ ) geçtim mutluyum 😄 arada dağlar kadar fark var elbette fiyat da çok farklı
S23 ultra çok iyi be pahalı ama
Çok ağır tuğla gibi
Sen 1tb lik olanı mı aldın
S23 ultra almadım ki s23 plus aldım 256 GB standart zaten türkiyede
Knk plus alacağıma ultra alırım yani
Bana hafif telefon lazımdı zaten poco x3 pro çok ağır spor yapıyorum ben düz s23 alacaktım onun da ekranı küçük geldi bN
Knk Ne diyim s 23 plus beğenmedim ben
Ben xiomi derim markayı daha çok beğeniyorum arayüzü Samsung kadar kalabalık değil bir tık daha ucuz
Samsung