İnternet & Teknoloji Sosyal. medyada adamın biri. kafayı. bunla bozmuş ama. ama cinselikten bahşediyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce neden? Güncellemeler+1 yıl Benim arkadaşlar neden. Adam. Bu fotoya takmiş Sosyal. medyada adamın biri. kafayı. bunla bozmuş ama. ama cinselikten bahşediyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bayxşahıs Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl tam anlayamadım yani bu kıza aşık olmuş hem de seksten mi bahsediyor 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. Siz neden numaranızı verdiniz ki. Tabiki peşinizi bırakmaz. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Olan biteni uzun uzun anlatki Mal gibi bakmayalim mevzuya 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ve fotoğrafınızı paylaşıyorsunuz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fecbuk görmüş yazdı enolmayan +1 yıl Tamam da neden buradan paylaştığınız mantikla iştigal mi Soran +1 yıl Kafamda soru. İşareti enolmayan +1 yıl Yani beğenmiş olabilir, takıntılı birisi olabilir bu durumdan rahatsızlaniz engellersiniz olur biter. Soran +1 yıl Numaram var engeldim başka numaradan arıyor beni
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bu kim reyiz 0 6 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Ben seni bi yerden biliyorum ya okcden olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl O neresi Yorumla Bandikuttt +1 yıl Bi uygulama Yorumla Soran +1 yıl Yanlış cevap Yorumla Bandikuttt +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim iyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tam anlayamadım yani bu kıza aşık olmuş hem de seksten mi bahsediyor
Siz neden numaranızı verdiniz ki. Tabiki peşinizi bırakmaz.
Olan biteni uzun uzun anlatki Mal gibi bakmayalim mevzuya
Ve fotoğrafınızı paylaşıyorsunuz.
Fecbuk görmüş yazdı
Tamam da neden buradan paylaştığınız mantikla iştigal mi
Kafamda soru. İşareti
Yani beğenmiş olabilir, takıntılı birisi olabilir bu durumdan rahatsızlaniz engellersiniz olur biter.
Numaram var engeldim başka numaradan arıyor beni
Ne diyon yavrum birde ne dediğini anlasak
engelle zor mu geldi
Begenmistir
Bu kim?
Ne diyon sen ya
Bu kim reyiz
Ben seni bi yerden biliyorum ya okcden olabilir mi
O neresi
Bi uygulama
Yanlış cevap
Niye