Ben asla kaldırmıyorum
niye engelliyorsun niye kaldırıyorsun yani 😅
Ben asla kaldırmıyorum
niye engelliyorsun niye kaldırıyorsun yani 😅
Hayır ben genellikle kaldırmam.. sadece benim hatam varsa kaldırırım.. mesela bazen hatam olduğunu sonradan fark ediyorum ama bu da çok nadir oluyor bu site için konuşuyorsak zaten genelde tanımadığım kişiler. engelliyor beni.. ben de onları engelliyorum ya da özelden saçma sapan şeyler yazan oluyor onları engelliyorum aynı şekilde...
birde bazıları var ki durduk yere takipten çıkar mesela.. ne derdi olduğunu da söylemez başkalarının lafına bakarak hakkında tahminde bulunur böylelerini de engelleme gereği bile duymuyorum onlar engellemedikçe umursamıyorum sadece görmezden geliyorum bu kadar basit benim için.
şimdi engel kaldırana sorsak “neden kaldırdın engeli” diye, alacağın cevap az çok bellidir hani gerçeği zaten söylemez asıl karın ağrısı nedir öğrenemezsin ama herkes o da dahil asıl sebebi biliyordur. “Artık benim için bir önemin kalmadı, sana karşı bir şey hissetmiyorum engeli o sebepten kaldırdım” djjds yersen.
Genelde engele engel modunda takılıyordum. Bir de exlerimi engellerim :D her yerde karşıma çıkmasınlar diye ama artık kimseyi engellemiyorum ya kendimi engelletiyorum veya görmemezlikten geliyorum daha keyifli.
Cevap
7Cevap
toplam 1 kişi engelli zaten gerek yok engele
2. Olayım
Hahaha hadi bakalım
Bazen niye engellediğimi unutuyorum lahmacun sevmeyeni de engellediğim oluyor sonra hatırlamıyorum sjsj
Benide engelle🫶🏻
Ben genelde hakaret olmadığı sürece basit şeyler için burada engelleme yapmıyorum ama beni engelleyen çok oluyor bende onları engelliyorum.
Sürekli gelen takip isteklerini engelliyorum bir süre. Sonra tekrar kaldırıyorum.
Keyfi engel attığım kimse yok.
Engelemedim kimseyi
Hayır, engellediğimi unuturum bile.
Sanmıyorum.🤦
Kaldiririm
Sana aşıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?