Zamanında uzun bir süre akıllı bileklik kullandım. Xiaomi mi band 4 ilk bilekliğimdi. Daha sonra Huawei band 6 kullandım. Ardından da Apple Watch a geçtim. Hepsinden aşırı memnun kaldım. Apple da konuşma olması beni aşırı cezbetti. Şarjı 1 buçuk gün felan yetiyor. Mi band 25 gün dayanıyordu tabi orası ayrı. 🫠🫠
Ben de İlk akıllı cihazım olarak Akıllı bileklik Huawei Band 8 kullandım Şunu Söyleyim Huawei Band 8 de kendisini çok iyi geliştirmiş pili başarılı Sonra Samsung Galaxy Watch 4 Classic geçiş yaptım 46 mm olanı Bunun pili de 1 buçuk gün gidiyor band 8 in gerisinde olsa da pil de bariz daha üstün bi cihaz
Sevgilimde GT3 var. Bence fonksiyonları da gayet tatmin edici. Bileklik de ben kullanıyorum (mi4 band) ve sadece zaman için bakıyorum desem yeri var. Özellik olarak kesinlikle akıllı saat diyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bileklik kullandim hala var kullanmiyorum bir sey anlamadim akıllı saat kullanıyorum daha iyi oluyor iyi kaliteli akıllı saat kullanacaksin hem görünüşü de iyi olacak
Kesinlikle katılıyorum akıllı saat bariz biraz daha iyi akıllı bileklik fiyat avantajı ve pil performansı avantaj var onun dışında ciddi avantaj i yok elbette pili uzun dayanan akıllı saat ler de var örneğin Huawei GT serisi