Zamanında uzun bir süre akıllı bileklik kullandım. Xiaomi mi band 4 ilk bilekliğimdi. Daha sonra Huawei band 6 kullandım. Ardından da Apple Watch a geçtim. Hepsinden aşırı memnun kaldım. Apple da konuşma olması beni aşırı cezbetti. Şarjı 1 buçuk gün felan yetiyor. Mi band 25 gün dayanıyordu tabi orası ayrı. 🫠🫠
Ben de İlk akıllı cihazım olarak Akıllı bileklik Huawei Band 8 kullandım Şunu Söyleyim Huawei Band 8 de kendisini çok iyi geliştirmiş pili başarılı Sonra Samsung Galaxy Watch 4 Classic geçiş yaptım 46 mm olanı Bunun pili de 1 buçuk gün gidiyor band 8 in gerisinde olsa da pil de bariz daha üstün bi cihaz
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Bileklik kullandim hala var kullanmiyorum bir sey anlamadim akıllı saat kullanıyorum daha iyi oluyor iyi kaliteli akıllı saat kullanacaksin hem görünüşü de iyi olacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sevgilimde GT3 var. Bence fonksiyonları da gayet tatmin edici. Bileklik de ben kullanıyorum (mi4 band) ve sadece zaman için bakıyorum desem yeri var. Özellik olarak kesinlikle akıllı saat diyorum
Kesinlikle katılıyorum akıllı saat bariz biraz daha iyi akıllı bileklik fiyat avantajı ve pil performansı avantaj var onun dışında ciddi avantaj i yok elbette pili uzun dayanan akıllı saat ler de var örneğin Huawei GT serisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zamanında uzun bir süre akıllı bileklik kullandım. Xiaomi mi band 4 ilk bilekliğimdi. Daha sonra Huawei band 6 kullandım. Ardından da Apple Watch a geçtim. Hepsinden aşırı memnun kaldım. Apple da konuşma olması beni aşırı cezbetti. Şarjı 1 buçuk gün felan yetiyor. Mi band 25 gün dayanıyordu tabi orası ayrı. 🫠🫠
Ben de İlk akıllı cihazım olarak Akıllı bileklik Huawei Band 8 kullandım Şunu Söyleyim Huawei Band 8 de kendisini çok iyi geliştirmiş pili başarılı Sonra Samsung Galaxy Watch 4 Classic geçiş yaptım 46 mm olanı Bunun pili de 1 buçuk gün gidiyor band 8 in gerisinde olsa da pil de bariz daha üstün bi cihaz
Bileklik kullandim hala var kullanmiyorum bir sey anlamadim akıllı saat kullanıyorum daha iyi oluyor iyi kaliteli akıllı saat kullanacaksin hem görünüşü de iyi olacak
Sevgilimde GT3 var. Bence fonksiyonları da gayet tatmin edici. Bileklik de ben kullanıyorum (mi4 band) ve sadece zaman için bakıyorum desem yeri var. Özellik olarak kesinlikle akıllı saat diyorum
İkisini de kullanmıyorum, kullanmam da. Saat şık bir aksesuardır. Onu da sırf akıllı diye böyle siyah plastik şeylere ayıramam 😂
Saat elbette.. 2 yılı aşkındır kullanıyorum. Çok memnunum
Kaliteli bir akıllı saat derim.
Kesinlikle katılıyorum akıllı saat bariz biraz daha iyi akıllı bileklik fiyat avantajı ve pil performansı avantaj var onun dışında ciddi avantaj i yok elbette pili uzun dayanan akıllı saat ler de var örneğin Huawei GT serisi
ben akıllı saat kullanıyorum 3 yıldır gayet güzel
Marka model nedir
huawei gt2 pro
Sürekli pili biten cihazla uğraşmam, akıllı bileklik.
Ben normalde klasik saat kullandığım için akıllı saat daha çok hoşuma gidiyor.
Boş yere o kadar para vermeye gerek yok akıllı bileklik en iyisi
Akıllı saat kullanıyorum
Tabii ki akıllı saat.
Akıllı saat daha iyi
Akıllı saat..
Yani bence saat daha hoş.
Akıllı bileklik 🍀🗝️
Bileklik daha cok cocuklar gibi duruyor
Akılsız saat klasik olandan.
Akıllı bileklik
Akıllı saat diyorum
Bileklik çocuklar için
Alakası yok 😅 çocuk saati de var akıllı bileklik fazla para vermeyip uzun pil ömrü isteyenler için ideal
Bence öyle
Ama akıllı saat ile temel özellikleri barındırıyor çocuk adına bi şeyi yok ki 😅 ama çocuklara da güzel uyum sağlar tabi İnce kibar oluşu
Ufak tefek bişey oldugu için
akıllı saat daha işlevli
Bileklik bence
Akıllı saat bence