İnternet & Teknoloji Nasıl yapacam yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim çok eski numaram Turkcell havuza düşürmüş alamıyorum ve bu da benim tiktok hesabıma kayıtlı kapatmak istiyorum kod istiyor nasıl yapacam kodsuz Nasıl yapacam yardımcı olur musunuz? Cevapla Turkcell Soruları TikTok Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Bunla ilgili bir metin hazırlayarak tiktoka yazacaksın onlar numaranı kaldıracaklar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Tiktoya yazacaksın derken sorun bildir kısmına mi ve metin derken Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Evet şöyle şu numaralı gsm hattımı artık kullanmıyorum kapatıldı bu sebebten dolayı hesabıma kayıtlı numaramın değiştirilmesini talep ediyorum diye Yorumla Soran +1 yıl Yazdım onu bana tiktok açma tarihi vs bilgi vermemi istedi onu da bilmiyorum öyle de kabul etmedi nasıl yapacam bilmiyorum Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Şöyle hesabını Facebook’a filan bağlamış mıydın Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Hmm o zaman yapacak pek bişey yok çünkü ne zaman açtın o tarihi filan bilmen lazım Yorumla Soran +1 yıl İşte sorun da burada Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Hesabını herkese şikayet ettireceksin o zaman Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Sürekli ihlal yicek hesabın Yorumla Soran +1 yıl Minimum kaç kişi olması lazım ve hemen kapanır mı Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Yaptırabildiğin kadar yaptır Yorumla Soran +1 yıl İhlal yaptırdım aldigim sonuç tiktok hesapta ilhal edilecek durum yoktur diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunla ilgili bir metin hazırlayarak tiktoka yazacaksın onlar numaranı kaldıracaklar
Tiktoya yazacaksın derken sorun bildir kısmına mi ve metin derken
Evet şöyle şu numaralı gsm hattımı artık kullanmıyorum kapatıldı bu sebebten dolayı hesabıma kayıtlı numaramın değiştirilmesini talep ediyorum diye
Yazdım onu bana tiktok açma tarihi vs bilgi vermemi istedi onu da bilmiyorum öyle de kabul etmedi nasıl yapacam bilmiyorum
Şöyle hesabını Facebook’a filan bağlamış mıydın
Hayır
Hmm o zaman yapacak pek bişey yok çünkü ne zaman açtın o tarihi filan bilmen lazım
İşte sorun da burada
Hesabını herkese şikayet ettireceksin o zaman
Sürekli ihlal yicek hesabın
Minimum kaç kişi olması lazım ve hemen kapanır mı
Yaptırabildiğin kadar yaptır
İhlal yaptırdım aldigim sonuç tiktok hesapta ilhal edilecek durum yoktur diyor