Evimin önüne iki adet güvenlik kamerası taktırmak istiyorum hangisini almak mantıklı?
Dome Güvenlik Kamerası
Bullet Güvenlik Kamerası
Kızılötesi Kameralar
AHD Kameralar
Kablosuz Analog Kameralar
Kablosuz IP Kameralar
Wi-Fi Kameraları
Termal Kameralar
PTZ Kameralar
Dış Ortam Box Kameralar
Ex-proof (patlamaya dayanıklı) kameralar
Korozyona Dayanıklı kameralar
Fish eye (Balık gözü) Güvenlik Kamerası
Çok Mercekli Multi Sensör Güvenlik Kamerası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
merhaba 4MP AHD Bullet Güvenlik Kamerası tavsiye ederim. 4 kanaş kayıt cihazı sata 7/24 güvenlik diski ile 1 ya kayıt yaparsın. Bu konuda aklın atakılan varsa sorabilirsin
İp ile wi-fi arasındaki fark nedir
ıp cat6 data kablosu ile bir kayıt ciihazına gelir görüntü kayıt cihazında toplanır. wifi 2 tiptir evdeki kablosuz ağ üzerinden kayıt cihazına bağlanır ya da 1 adet tek olur içine hafıza kartı taılır cep telefopnu uygulası ilşe izlenir
Wifi daha mantikli degil mi?
Kamera koyacağınız yer ile kayıt cihazı arası kablo çekme kolaysa her zaman cat6 kablo daha sağlılldırı. kayıt hız veri her zaman kablodan gider. Wifi kablo çekme imkanı yoksa tercih ederiz genelde daire içinde wifi istenir...
Benim amac iki tane kapı önüne kamera koymak öyle aham saham birsey istemiyorum idare etsin görüntüsü iyi olsun 3 günlük geriye dönük kayıt tutsun telefondan izleyebileyim yeter
sana en uygun olanı wifi seçmek içine hafıza kartı takarsın birde hareket varsa kayıt yapson özelliği seçersin kayıt süresi uzar. Kamaraı dış ortam olsun yoksa lens su alır toz alır
Kayit cihazı olmadan herşeyi telefondan baksam olmazmi geriye dönük canki izleme bunlar kayit cihazi olmadan telefondan olmaz mi ve son sorum wifi kablosuz tercih edersem modemin uzak olduğu yerde izleyemezmiyim
Wifiseçerken içine kart talılan model seçin bunşar telefondan izlersin kayır cihazı gerek olmaz. kamera takacağın yerde test yap telefon ile whapp ile görüntülü görüşme kesintisiz yapabilirsin cihaz sinyal alır
Wifi sectigimde Kamera içine hafıza kartı olandan mi alayım ve wifili olursa modeme uzak olan yerde canlı izleyemem değil mi
Kmeara takacağın yere telefon ile git whatsaap ile görüntülü görüşme yapabiliyırsan kamara çalısır. bu bağlantı hızını kontrol içindir. için ehazıza kartı talılan modle seç ama insan yüzü , plaka okuma için 4k olsun
Hangisini alırsan al kullan deneyimlerini banada söyle
Gece görüş özellikli olsun
İp ile wi-fi arasındaki fsrk nedir
Wifi olan aynı ağa bağlantıli cihazlarla izlenir ip de dünyanın her yerinde izlenebilir
Wifi ile sadece modemin çektiği alana kadar izleyebilirim öylemi?
Aynen öyle ip daha iyi
Fiyat yönünden ip daha mı pahalı
Ip daha pahalıdır
gece görüşü iyi olan bi kamera seç
normal güvenlik kamerası
Dövme al ama ir ledleri iyi olsun