Ya tabletimin ekran kartı yandı içinde de özel bilgilerim var babam götürcek yaptırmaya ama açıp bakarsa diye korkuyorum bilgilerime falan yaparken format atarlar mı şimdi babama özellikle söylesem formatta attır diye şüphelenir atarlar mı format bi yardımcı olun lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Babana vermeden fabrika ayarlarına döndüremiyor musun acaba? Yan tuşlara basarak ayar yapılıyordu eski telefonlara...
Ekran kartı yandığı için açılmıyor maalesef.. keşke açılsa da döndürebilsem
O zaman tablet yavaşladı format vs bişeyler de.. çünkü tableti alınca çalışıyor mu diye açıp bakması yüksek ihtimal ama karıştırır mı bilmem.
Neyse ya bakarız artık sağolasın
Ana kart yandiysa her şey gide ama başka bi sorun varsa format atmazlar
Format atmazlar ekran kartı yandiysa babana şunu şöyle tablet kasiyodu bı format atıpversinler de supelenmez
Herkes başka bişey söylüyo kardeşim ne bileyim napcağımı şaşırdım
Ekran veya ekran kartı yanmış ise sadece değişim olur ama kimse özeline bakmaz restlme işlemi senin isteğine bağlıdır
Ekran kırıldı diyelim formatla bı işin yok yani ekranı değiştirir sadece
Her teknoloji de bozuntu yapılırken elbet format atılır bir şeyleri temizlemek kaldırmak için ve yeni sürüm için
Emin misin ya korku kapladı içimi onca mesaj var içinde
Evet
Her cihaz bozulduğunda elbet format atılır fakat siz format atmayın diye talimat verirseniz o zaman sıkıntı yok
Çok teşekkürler 🙏🏼
Rica ederim 😇🌹🌼
Ne var ablacım bu kadar özel?
Arkadaşlarımla falan konuştuğum mesajlar var pek tekin mesajlar değil anlayacağın :D
Sizde az değilsiniz ha :D Adam muhtemelen kurcalamaz tableti ama format atılmadan aynı şekilde tamir edilirse babanın kurcalamama garantisi var mı bilmiyorum :D
Zamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar
Format atmazlar sen demeden
cevabını bulunca bana da haber ver
Veririm
Bekliyorum
Hangi marka içinden belleği alamıyor musun
Markası lenovo da o nasıl olcak kardeşim
Resimlerinizi telegram ifşa sayfasına atar
Of saçmalama be aptal aptal şeyler konuşma bişeyi cıvıtmasanız doğtu düzgün cevap vermeseniz olmaz zaten
Atarrr
Hepsi pufff