Eevt çünkü ön yargıları yok, beklentileri yok bu yüzden istediğini istediğin şekilde anlatıp dertleşebiliyorsun. Bazen hiç tanımadığın biri sana sadece yazdıklarıyla iyi gelebiliyor.
Yani iyi hissettiren bir tarafı var tabi ama öyle aman aman kendimi mükemmel hissediyorum ruhuma çok iyi geliyor diyemem. Yakın arkadaşlarımla ettiğim sohbetler benim ruhuma çok çok iyi geliyor
Sadece anlık bir hazdan bahsediyorsak olabilir bunu bir kere yaptım kendim için değil ama konuşmaya ihtiyacı olan birine eşlik etmiştim rahatlatıcı etkisini kullananlar var ama benlik bir durum değil ben tanıdıkça paylaşıma girebilen biriyim.
İnternet & Teknoloji konusunda 32,3b cevap paylaştı.
Sosyal medya platformlarında tanımadığım insan ile sohbet etmek bana iyi gelmez.. önce tanımam hatta samimi olmam lazım ondan sonra konuşmaktan keyif alırım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eevt çünkü ön yargıları yok, beklentileri yok bu yüzden istediğini istediğin şekilde anlatıp dertleşebiliyorsun.
Bazen hiç tanımadığın biri sana sadece yazdıklarıyla iyi gelebiliyor.
Sonuna kadar katılıyorum 👏
:)
Yani iyi hissettiren bir tarafı var tabi ama öyle aman aman kendimi mükemmel hissediyorum ruhuma çok iyi geliyor diyemem. Yakın arkadaşlarımla ettiğim sohbetler benim ruhuma çok çok iyi geliyor
Sadece anlık bir hazdan bahsediyorsak olabilir bunu bir kere yaptım kendim için değil ama konuşmaya ihtiyacı olan birine eşlik etmiştim rahatlatıcı etkisini kullananlar var ama benlik bir durum değil ben tanıdıkça paylaşıma girebilen biriyim.
Sosyal medya platformlarında tanımadığım insan ile sohbet etmek bana iyi gelmez.. önce tanımam hatta samimi olmam lazım ondan sonra konuşmaktan keyif alırım..
hiç öyle bi saçmalık yapmadım
neden tanımadığım bilmediğim insanna hayat hikayemi sırrımı gizlimi saklımı derdimi anlatayım
Tanımadığım insanlarla kendime dair özel şeyleri paylaşamam. Rahatsız edici buluyorum bunu.
normalde dertlerimi çok konuşan biri değilim ama burada konuşabiliyorum ve iyi geliyor bana
İn mi cin mi belli değil tehlikelidir konuşmayın kendinizi fazla açmayın bnce
Dertleşmediğim için bilmiyorum
Aklı başında kişilerleyse sohbetim evet.
tanımadığım insanlarla sohbet etmem
Olabilir yaş faktörü önemli
yüzeysel konular dışında pek konuşmuyorum.
çok da gerek yok
Rahatsız hissettirir
Pek değil