İliski icindeyken partinizin bu tavrindan rahatsız olur musunuz nasil bir tepki verirsiniz? Sadece tepki gösterdiğiniz zaman buna dikkat edip sonra yine tek tük devam etse nasıl bir tavır sergilerdiniz? İliskiyi bitirmek için geçerli bi neden mi?
Güncellemeler
1 yıl
++
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendi cinsinden birisi yani... Keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee
rahatsız olmayan ağır gaydir
Bi kez dile getirdim o ara dikkat etti ama simdi yine ayni cok rahatsizim. Normal hayatinda kiz cevresi yok evlilik düşünen biri bana karsi tavirlarinda da bir sey yok ama bu konuyu nasil cozecegimi bilmiyorum
seninle yaşayamadığı şeylerin hayalini başkalarıyla kuruyordur
ve o seninle evlilik düşünse bile sen düşünme
Onunlayken kendimi iyi hissediyorum ben de ciddi dusunuyodum baska bir kusuru yok ama tek sorun bu takiplesme olayi. Yeniden dile getirmek de istemiyorum çok çaresizim :(
o seninle ciddi depil ama üzgünüüm
Şöyle tam olarak kimi takip ettiğini göremiyorum karisik cikiyor ve tek tek herkesi bilmem gerekiyor yeni kimi ekledigine bakmak icin. Simdi sorsam ya bi sayfayi ekledim ya da arkadasim diycek
Neresine ekliyor.
İnstagramda karşılikli takiplesiyor ama kimi ekledigini göremiyorum
Tabikide hayirdir aq
İliskiyi bitirmek istemiyorum kimi takip ettigini de goremiyorum
Gormuyorsan yapacak birsey yok
Öyle bir şey olsa direk bitirirdim
Biz 2 aydir beraberiz tip olarak ilgi ceken biri ama normal hayatinda tek bir kiz arkadasi bile yok atanmış evlilige hazir birisi. Bu hareketinden rahatsiz oldugumu bi kez dile getirdim istersem çıkaracağını söyledi ama ustunden zaman gecince yine tek tük takiplesiyor. İliskiyi bitirsem cok büyütmüş gibi olacagim sanki ama nasil bir tepki verecegimi bilmiyorum
Bitirmediğin ve buna göz yumduğun sürece çok sıkıntılı zamanlar geçireceksin
Tam olarak kimi ekledigini göremiyorum bos yere bitirmis olmak istemiyorum nasil emin olabilirim veya nasil tepki verebilirim
Yumruğumu ağzına sokarım. Yok öyle bir dünya.
Bunu düşünen, isteyen biri ile işim olmaz.
Ekleyemez
Ekleyemez
Ekliyor ama sonra da ögrencim vs diyor
Olmaz