Instagram keşfetinde göğüs dekolteli vs kızlar çıkıyor. Görünce tartıştım ve beğendiği fotoğrafları açtırdım orada bir şey yok. Valla bakmadım popüler oldukları için çıkıyor dedi. Doğru mu gerçekten bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Bu Yapay Zeka işi öyle popüler oldukları için falan diye çalışmıyor daha önce ziyaret ettiği ve beğeni yaptığı sayfaların benzeri sayfaları sürekli olarak karşısına çıkartıyor
01 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
çocuk boş zamanlarında bakıyodur. Her erkek boş zamanında karı kız bakar. Sosyal medyanın zararları.
he bu arada erkek arkadaşın seni görmesin. Uzaktan izle. Bak bakalım güzel kızları nasıl kesiyo. Bütün erkkeler böyle05 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrilcam o görür zaten. Sınır oldum gece gece
- Soran1 yıl
Ben varken bakamaz
- 1 yıl
Kanka bakmıştır bir iki kadın kız resmine kaydetmiştir çıkmıştır çok da önemseme çoğu erkek istemsizce bile olsa keşfet tuzağına düşer. Ve algoritma ona göre şekillenir
018 Yorumla- Soran1 yıl
Bilmiyorum gerçekten çok moralim bozuldu ayrılmayı bile düşünüyorum
- 1 yıl
La sen manyak mısın 😅😅😅 çocuk aldatmamış bişey yapmamış. Güzel kız gördüğünde gözünü kapayabilen kaç erkek vardır. İhanet gibi bişey değil bence
- Soran1 yıl
Evet ama telefonu bı aldım göğüs dekolteli etekli kızlar. Tartıştık zaten hemen valla bakmadim diğer takipçiler beğendiği için çıkıyor dur dedi ama inanmadım.
- Soran1 yıl
Başkasına bakıyorsa benle işi ne demek ki aşk falan yok
- 1 yıl
Bakmıştır ya kıvırmış orada baktım dicek hali yok 😂 ama inan çoğu kişi bakar en sadık olanı bile. Sen yakışıklı birini görsen bakmaz mısın. Bir iki kere bak hemen keşfete yağar hepsi
- 1 yıl
Ahahah bakmak ve görmek aynı şey değil 😂 ihanet yok ortada. Gözü değebilir insanın. Herkes nefis taşıyor sonuçta
- Soran1 yıl
Evet ama ya sürekli bakıyorsa? 1 yıldır sevgiliyiz ama öyle moralim bozuldu ki şu an uyumamış olsa ayrilcaktim
- 1 yıl
Ahahdhahdhahshshd kusura bakma güldüm ama fazla büyütmüşsün 😂 sevgisinde sorun yoksa büyütme bence. Detayları sen daha iyi bilirsin ama bu ayrılma nedeni olmamalı bence
- Soran1 yıl
Ya gülme 😅 çok sinir oldum bide yalan söylemiş bana bakmadım filan. Araştırdım ve yalan söylediğini anladim
- Soran1 yıl
Gerçekten sevse o kızlara neden baksin
- 1 yıl
Ahdhahdha ya komik ama 😂 iyi ki uyumuş eleman. Hem sen yakışıklı kaslı biri görsen bakmıcan mı. Bazısı sadece dikkat çektiği için de gözün kayabiliyor. Hadi diyelim ki şehvetle baktı. Buna hiç bi zaman emin olamazsın. Emin olmadığın şeyle suçlayamazsın
- Soran1 yıl
Ben öyle biri olduğunu düşünmemiştim çünkü gerçekten beni seviyor gibiydi. O yüzden başka kız görünce şok oldum tamam aldatma yok ama gözüyle aldatmış. Ne dicem ki şimdi buna?
Zaten sabah olsun görür o - 1 yıl
Ahahahaha çocuğa üzüldüm şimdi 😂😂 Allah şerrinden korusun onu 😅 yani bak kanka çoğu erkek bakar yani. Sevgine zarar getirmesiyle alakalı bişey değil emin ol
- Soran1 yıl
😅😅 neden bakıyor? Ben gayet güzel bir kızım yüz, fizik vs. Ne arıyor dışarda anlamadım
- 1 yıl
Ahaha güzelsin tamam ama her zaman daha güzeli vardır ve bazı zamanlar o fotolara bakma komutu beyinden gelmez 😂 dışarda bişey aramıyor muhtemelen sadece kendini eğlendiriyor😁
- Soran1 yıl
Beni boş yere üzüyor ama ve Belki de sırf bu yüzden kaybetti. Sırf etkilenmek için bakıyorsa da demek ki benden etkilenmiyor
Bu arada aramızda cinsellik yok - 1 yıl
Sende herşeyi göremez, senin dekolteki fotonu görme şansı var mı her dakika? bak yaşamamışsınız bile bişey. Belkide bundan dolayı başka fotolara baktı. Günah çıkarmıyorum ya da savunmuyorum ama duygusal boyutta karşılığı olmayan bir şey. Herkes bi başka karşı cinsi çekici bulabilir ona karşı bişey hissetmese bile
- Soran1 yıl
Söyledim😄 keşfetinden silip fotoğraf atmiş bak çıkmıyor diye. Ben affetmedim ama
- 1 yıl
Ben de bakıyorum. Beğeni atmıyorum. Benim kesfette de varlar. İnsanlar bunu yapıyorlar. Bunu sorun haline getirmeyin. Yalana teşvik oluyor sonra ve ilişki zarar görüyor.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
25Cevap
Ya bırak yalan söylüyor sana... o keşfet senin beğenilerin yâda takip ettiklerine göre şekilleniyor o da demek ki arada gizli gizli bakıyor ki... kesfete de sürekli karı kız düşüyor... inanma bu yalana canım benim
34 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim :/ napicam bilmiyorum
- Soran1 yıl
Zaten öyle şu an konuşmuyorum barışmaya çalışıyor ama hiç canım istemiyor.
Ss atmış sildim hepsini çıkmıyor artık diyor
- 1 yıl
Demekki bakıyor. Benimkinde niye çıkmıyor o zaman. Arz talep ilişkisi. O bakmışsa instada da öneriyor yani.
22 Yorumla- Soran1 yıl
Bunun için ayrilinir mi sizce
- 1 yıl
Ben ayrılırım ama sende ayrıl diyemem. Bu tamamen kişisel bir tercih.
- 1 yıl
Popüler olmasıyla ilgisi yok. Sürekli aynı tarz içeriklere baktığı için keşfeti onlarla dolu. Bende de öyle işliyor çünkü. Bir paylaşıma bakıyorum, aynı tarz bir sürü paylaşımla doluyor keşfetim.
20 Yorumla Sürekli ne tarz video ya da profile bakarsan keşfet e onlar çıkıyor. Seni slak yerine koyuyor yalana bak
20 Yorumla- 1 yıl
Yalaaan sürekli izlerse çıkıyo beğenmesine gerek yok izlemezse çıkmaaaz bende sürekli traktör vardı üniversiteye tekrar geldim aynı şeyler çıkmaya başladı
011 Yorumla- Soran1 yıl
Off sinir oldum şimdi
- 1 yıl
Yaaani normal benim sevgilim olsa görmesin diye izlemem ve ayıp yağniii ve çıkmaz en fazla 1 haftada düzelir
- Soran1 yıl
Bakacagimi bilmiyordu bir anda telefonu isteyip baktım. Sonra kızınca özür diledi falan
- Soran1 yıl
Ayrilcam sinir etti
- 1 yıl
Ayrıl gitsiiiiin düşüncesiz embesil benim sevgilim olma ihtimalini geçtim ilk buluşmada bile kız kankalarımı farklı emojilerle vs kaydettiklerimi düzeltiyorum yanlış anlamasın diye
- 1 yıl
Hata yapmam özür dilemem
- 1 yıl
Hayat tecrübesi :)
- Soran1 yıl
Bide 1 senedir sevgiliyiz
- 1 yıl
Ben yeni sandım ya böyle embesiller bile beceriyo yazık kafama
- Soran1 yıl
:( üzüldüm ama
- 1 yıl
Ağla biraz geçer ne deyim sllfldl
- 1 yıl
Hayır neyi çok izlerse keşfetibe düşer yalan söylüyor bize niye açık kızlar çıkmıyor
10 Yorumla Hayır değil. Popülerse seninde kesfetinde olur var mı? Sanmam
10 Yorumla- 1 yıl
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözünü hatırlatmak isterim heee bir de bu kadar saf olmayın be kardeşim
13 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrilinir mi bu yüzden
- 1 yıl
Ayril aldatir seni kesin
- 1 yıl
@Esmeriimbiciim bu hanımefendi doğru söylüyor bence dinlemelisin onu
Bahaneye bak 😂 ben hayatımda kimse yokken bile takip etmiyorum ne kadar saçmalar yaa ölecekler abazalıktan 🤣
10 YorumlaDoğru değil. Sosyal medya yapay zeka işidir. 1-2 tane böyle kadın beğendikten sonra Instagram sürekli olarak bunları karşına çıkarır
00 YorumlaNe beğenirse o çıkar çoğunluk olarak. Beğenmiş ki çıkıyor.
00 Yorumla- 1 yıl
O da olabilir, arkadaşları vs. reels atıyorlarsa böyle o tarzda, sürekli onlar da çıkıyor olabilir.
00 Yorumla Yalan söylüyor neyi çok izlersen o çıkıyor kesfette
00 YorumlaNeye bakacak adam instagramda? :) ata esegi mi baksin? :)
00 Yorumla- 1 yıl
Gordugunde tiklayip baktigi icin onlari oneriyor
00 Yorumla Yatakda basılsa bile inkar eder yanlisikla sen sandım der🤣🤣
00 Yorumla- 1 yıl
Onlara baktığı için kesfetine dusuyor
11 Yorumla- Soran1 yıl
Evet öğrendim beni kandırıyor güya
Birşeye ne kadar çok bakarsan keşfetine de o çoğunlukla çıkar
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Baksın biz erkekler izliyoruz öyle sen yokken bakmiyor mu saniyorsun onlara 😂
013 Yorumla- Soran1 yıl
Neden bakıyor
- Cevap sahibi1 yıl
Hoşuna gider öyle
- Soran1 yıl
Ayrılmayı hak etti
- Cevap sahibi1 yıl
Bakıp onların hayalini kuruyodur biz erkekler böyleyiz
- Soran1 yıl
İyice sinirlendiriyon he😅😅
- Cevap sahibi1 yıl
Niye doğrulari soyledigim için mi
- Soran1 yıl
Moralim bozuldu 1 senedir sevgiliydik
- Cevap sahibi1 yıl
Ee ayrilma sende
- Soran1 yıl
Doğru değil bu yaptığı
- Cevap sahibi1 yıl
Aç sana baksın o zaman 😂
- Soran1 yıl
Olmaz o
- Cevap sahibi1 yıl
Olur bal gibi de olur
- Cevap sahibi1 yıl
Yazsana kızım
- 1 yıl
Bize niye düşmüyor o kızlar, en çok neye bakarsan o düşer tabiki
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Önünü okşamak için baktığı erotik kızlar vardır sürekli.
10 Yorumla Hayir acik kizlari izledigi icin cikiyor benimkinde de hep araba cikiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Surekli begendigi icin kesfet algoristmasi ona gore sekillleniyor o bakmis
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Onun kesfetine degil kendine bakmalisin , giyinisini makyajini guzel yap vucuduna kendine iyi bak sana baksin oraya degil
Hayır daha çok o kızlara bakıp stopkladogı içim
11 Yorumla- Soran1 yıl
Sinir etti cidden
- 1 yıl
Hayır, keşfet baktığın şeylere göre şekillenir.
05 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrilinir mi bu sebepten
- 1 yıl
Sırf bu sebeple ayrılmak doğru olmaz. Ama seni aldatıyorsa, yanında şüpheli şeyler yapıyorsa o zaman ayrıl işte.
- Soran1 yıl
Bilmiyorum görünce cidden moralim bozuldu şu an ona sarılmak bile içimden gelmiyor
- 1 yıl
Sıkma canını, belki duygusal anlamda değil cinsel anlamda bakıyordur. Maalesef pek çok erkek yapıyor bunu. Biraz zaman tanı kendine.
- Soran1 yıl
Evet öyle de hani kaç yaşına gelmiş utanmıyor mu
- 1 yıl
Yalan söylüyor. Bakıyor
01 Yorumla- Soran1 yıl
Evet öğrendim
İnternet & Teknoloji konusunda 697 cevap paylaştı. Daha önce baktığı için çıkmıştır muhtemelen
01 Yorumla- Soran1 yıl
İşte aklı sıra kandırıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kezbanlıkta zirve
08 Yorumla- Soran1 yıl
Haklıyım bencee
- Soran1 yıl
Neden
- Soran1 yıl
Bakıyor anlamına gelir ama
- Soran1 yıl
Sevgilinin keşfetinde yarı çıplak erkek görsen kiskanmaz misin onlara bakıyor olsa
- 1 yıl
p*rno çıkmadığına dua et
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgiline söyle acil linklesin bizi
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır baya bakmış. 😃
00 Yorumla - 1 yıl
Baktığı için görsel olarak gelir
00 Yorumla - 1 yıl
Bakıyor ki çıkıyor
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır neye bakarsan o çıkar
00 Yorumla - 1 yıl
Öyle şeylerle ilgilenmiş ondan ötürü
00 Yorumla - 1 yıl
bir erkeğin kesfette açık kız çıkması çok normal
00 Yorumla - 1 yıl
En azindan gay degil.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen hiç aynaya baktın mı?
00 YorumlaErkek adam sen göstermezsen oda bakar
01 Yorumla- 1 yıl
Bizim kizlar bilmiyo sizin gibileri aldatacak nasil olsa türkiyede kadina talep cok
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
degil ne izliyosa o cikar saf misin
01 Yorumla- Soran1 yıl
Dedim de inkar ediyoor
Neye cok bakarsa kesfette o olur
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. yalan söylüyor
10 Yorumla- 1 yıl
Yalan ne bakarsa o cikar
00 Yorumla Yanlış ya bakıyor şerefsiz ahhahshs
025 Yorumla- Soran1 yıl
İnkar edip duruyor
- Soran1 yıl
Evet dedim ama kabul etmiyor
- Soran1 yıl
Ayrilcam en sonunda
- Soran1 yıl
Neden
- Soran1 yıl
Sabahı bekliyorum valla çok sınır oldum
- Soran1 yıl
Evet ama başkasına bakan birine ihtiyacım yok
- Soran1 yıl
Arkadaş ortami
- Soran1 yıl
1 sene
- Soran1 yıl
Ne hediyesi?
- Soran1 yıl
Evet aliyoruz
- Soran1 yıl
Parfüm
- Soran1 yıl
Ne alaka ki ama
- Soran1 yıl
Bitti artık benim için
Baktığı için 😂
00 YorumlaBeğenmiyorsa
00 Yorumla- 1 yıl
O tür kızları talip demeyelim önüne çıkıyodur
00 Yorumla Sürekli bakıyor ama beğenmiyor😂
00 Yorumladogru degil, bakmasa cikmaz a*k
00 Yorumla- 1 yıl
Yoo bakıyodur beğenmese de
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bir konuşun durumu
00 Yorumla
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilimin keşfetinde açık kızlar çıkıyor, popüler oldukları için diyor. Doğru mu bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi