İnternet & Teknoloji Clubhause uygulamasıni kullanıyormusunuz? Merakbağımlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Oda nedir? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Clubhause uygulamasıni kullanıyormusunuz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır kullanmadım 1 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ne işe yarıyor 1 5 Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Sesli konuşma uygulaması Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Bi aralar şey vardı connect me miydi neydi Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl O var mı hala Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Var ama erkek dolu connect m2 Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Kanka ben bilmiyorum pek 2019 da falan lisedeyken arkadaşlarla oteldeyken takılmalık açmıştık ahaha herkes sövüyordu falan Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tele gram varken neden onu kullanıyim 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı. Daha önce hiç duymadım. 1 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Nasıl bir şey ki 1 1 Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Sesli uygulama Yorumla
Deryaaaanizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Duydum kullanmıyorumClubHouse olacak bu arada 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır kullanmadım
Bilmiyorum ne işe yarıyor
Sesli konuşma uygulaması
Bi aralar şey vardı connect me miydi neydi
O var mı hala
Var ama erkek dolu connect m2
Kanka ben bilmiyorum pek 2019 da falan lisedeyken arkadaşlarla oteldeyken takılmalık açmıştık ahaha herkes sövüyordu falan
Hayır ne olduğunu bilmiyorum
Tele gram varken neden onu kullanıyim
Daha önce hiç duymadım.
O nedir yaa ilk defa duydum?
Nasıl bir şey ki
Sesli uygulama
Duydum kullanmıyorum
ClubHouse olacak bu arada
İlk defa duydum
Hayır
Haberim yok
Hiç kullanmadım