Sadece turuncu yuvarlak noktanın yanındaki yazıları değiştirecem gerisi kalıcak ama yazı boyutu stili rengi aynı olmalı bunu yapan bir yapay zeka uygulaması var mı lütfen yardım edin karşılıksız kalmaz
Mesela orada yazıyor ya bu ürün tremans tarafından... Onu diyelim silicem istediğim gibi yazı yazicam ama alttaki yazı tipi biyutu ve rengi ile birebir olacakki değiştirildigi anlasilmasin
Abla sen mimarsın renklerden anlarsın benim bir yazı rengi var onun renk kodu nedir bulmam lazım 1 saatir uğraşıyorum bulamadım lütfen yardimci olurmusun gümüş renk ama birebirini bulamadım eğer atsam bulma sansin var mı ne olursun yardım et lütfen
O yazılan sayılar hangi renkte manuel uğraştım renk kodu girdim ama bir türlü birebirini bulamadım benzerini buldum sadece lütfen yardımcı olun bir ic mimar olarak kesinlikle bu sitede yardımcı olacak bunu bulma potansiyeli olan en önemli kişi sizsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun bir alavere dalavere yok dimi... bu ne biçim söz heceleyerek yazdım jsjs
Ya yok bir fotoda yapacam bunu örnek olarak koydum ürün özelliğini değiştiremem fdjgfjitefu8 zaten pantolon açıklaması o
Pc den yaparsin telefon yetersiz gelir
var mı sende
Bende varda ben hic anlamam
Teşekkürler
Rica ederim
Rica ederiminede teşekkür ederim
neyi değiştirmek istiyorsun tam olarak
Mesela orada yazıyor ya bu ürün tremans tarafından... Onu diyelim silicem istediğim gibi yazı yazicam ama alttaki yazı tipi biyutu ve rengi ile birebir olacakki değiştirildigi anlasilmasin
photoshopta yapabilirsin aslında ama yazı tipi birebir belki zorlar komple yazı tipini değiştirirsin olur biter
Ama işte bana öneri yap program için
Android
telefondan hiç bilmiyorum ama belki capcutta vardır o dediğin şey bi bak
Capcutta yok sanırım
Off çok profesyonel olmalı
PDF yapıp deniyorum kaç saattir olmuyor
Hadi ablam lütfen yardım et
vallahi bilgisayardan biliyorum bilemedim
Bilgisayardan biliyormusun sahimi
Abla sen mimarsın renklerden anlarsın benim bir yazı rengi var onun renk kodu nedir bulmam lazım 1 saatir uğraşıyorum bulamadım lütfen yardimci olurmusun gümüş renk ama birebirini bulamadım eğer atsam bulma sansin var mı ne olursun yardım et lütfen
Lütfen
Sadece elimdeki yazınin renk kodunu bulacaksın bana
Merhaba atın yardımcı olayım ne istiyorsunuz tam olarak
https://hizliresim.com/9jynhzw
O yazılan sayılar hangi renkte manuel uğraştım renk kodu girdim ama bir türlü birebirini bulamadım benzerini buldum sadece lütfen yardımcı olun bir ic mimar olarak kesinlikle bu sitede yardımcı olacak bunu bulma potansiyeli olan en önemli kişi sizsiniz
https://hizliresim.com/a5hy7qw
a6a7ab
https://hizliresim.com/e6euj3r
Abla acaba yakınlaştırırdigim icinmi farklı gözüküyor bir baksana
Aynimi
Aynı yazın biraz büyük sadece o kadar
Ama çok teşekkür ederim yinede bunu kullanicam galiba bu gidisle
rica ederim kolay gelsin.
Yazı buyukmu
Yazı boyutunu söyleyen bir prog varmıdır sencr
O rengin bir tık açığı hangi kod oluyor çok özür dilerim rahatsız ettiğim için ama bulmam gerek en uygununu
Renk seçimi bunu seçiyor direk onu elle ayarlaman daha dogru olur bunu seçip
Lütfen 5 dk dene benim PC yok çok mutlu edersin
Kusura bakmayın daha fazla yardımcı olamayacagım
Teşekkürler