İnternet & Teknoloji Fake ya da gerçek kız hesabı olup birini ekleyip sohbet etmenizi istesem kabul olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim için önemli Güncellemeler+1 yıl zeynepgurbuz739 Hesabı takip eder misiniz Fake ya da gerçek kız hesabı olup birini ekleyip sohbet etmenizi istesem kabul olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uygulama yerine chrome gibi tarayacılatirdan oluştur hesabı sıkıntı olmaz engeli olmaz artık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl zeynepgurbuz739 Bunu takip eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ettim Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Nşye sev tavlayamıyormusın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır durum farklı ayrıldık Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Olsun fakeden yaz Yorumla Soran +1 yıl Benim fake hesabım yok ve engellediği için açsamda görünmeyecek Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Safsın nşye gözğkmesin Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Farklı bi mail garklı bi numara nşye gözükmesin Yorumla Soran +1 yıl Hayır instagramda engelleyince sahip olduğu tüm hesaplardan engellemiş oluyor denedim yani Yorumla Soran +1 yıl Onu önceden engellediğim bi hesap vardı sadece ondan görebiliyorum o hesabı da o biliyor yazdığımda anlar ve onuda engeller Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ya anlamıyormusum ciccim ip banı yemiyorsun yeni hesap açacaksın onda görülür Yorumla Soran +1 yıl Denedim onu olmadı birde başka telefondan yaptığımda engelledi direkt anlayıp gerçekçi bi hesap olması lazım Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla respectemir +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygulama yerine chrome gibi tarayacılatirdan oluştur hesabı sıkıntı olmaz engeli olmaz artık
zeynepgurbuz739 Bunu takip eder misin
Ettim
Nşye sev tavlayamıyormusın
Hayır durum farklı ayrıldık
Olsun fakeden yaz
Benim fake hesabım yok ve engellediği için açsamda görünmeyecek
Safsın nşye gözğkmesin
Farklı bi mail garklı bi numara nşye gözükmesin
Hayır instagramda engelleyince sahip olduğu tüm hesaplardan engellemiş oluyor denedim yani
Onu önceden engellediğim bi hesap vardı sadece ondan görebiliyorum o hesabı da o biliyor yazdığımda anlar ve onuda engeller
Ya anlamıyormusum ciccim ip banı yemiyorsun yeni hesap açacaksın onda görülür
Denedim onu olmadı birde başka telefondan yaptığımda engelledi direkt anlayıp gerçekçi bi hesap olması lazım
Hadiii
Olur
Niye