Şimdi ben anneme bazen telefonumu veriyorum bir işi oluyo veya ben onun yanında açmak durumunda kalıyorum telefonu
Duyduğuma göre bazı telefon modellerinde de ikinci alan denen bir yer varmış samsung da bu var mıdır veya uygulamaları daha güvenli şifreli nasıl saklarım şimdiden teşekkür ederim
Duyduğuma göre bazı telefon modellerinde de ikinci alan denen bir yer varmış samsung da bu var mıdır veya uygulamaları daha güvenli şifreli nasıl saklarım şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerelere giriyorsun? Neler var telefonunda? 😀 boş ver samsung iyidir ben ta 2017 model kullanıyorum. Şimdiki telefonlar dana gibi.
ikinci alanın en muhteşem özellikleri Xiaomi telefonlarında var özelliklerine hayran kalırsın
Samsung da var mı peki
samsungda da var güvenli klasör diye geçiyor ve istediğin gibi adlandırabiliyorsun ama dikkat etmen gereken bazı şeyler var
Mesela ne gibi
güvenli klasöre gelen fotolar falan ana bölümde görülüyor ama Xiaomi de öyle değil hatta rehberine kadar ikinci bi alana sahipsin her uygulamayı klonlayıp yeni hesaplar açabiliyorsun
Oha ne kadar iyi
Teşekkür ederimm ilgin için
oo çok özellikleri var ikinci alanı tamamen saklı bi telefon gibi düşün içine ne koyarsan koy
Keşke samsung da olsa
samsungta bazı şeylere cidden dikkat etmelisin
Ne gibi şeyler işte
Ben memnundum telefondan
Samsung da ana bölüme indirmeden ikinci anala uygulama ekleyemezsin ama dediğim telefonda tamamen bağımsız
Xiaomi de ikinci alan sanki hiç kimsenin bilmediği ikinci bir telefon gibidir