Sosyal medyada sınırlarımız ne olmalıdır?

Açıkçası dün bununla ilgili size soru sormuştum gittiğim fizik tedavi merkezindeki konuştuğum veliler yani küçük çocukların anneleri beni Instagram'da ekliyor diye, soruyu sorduktan sonra gelen yorumların bir çoğuna göre bir karar aldım mevcut kişileri zaten yeni ekleyenleri sildiğim gibi aynı zamanda yani sık iletişimimin olmadığı yüz yüze görüşme ihtimalimin olmadığı evli kişileri de ınstagram'dan tamamen çıkardım.

140 kişiden 123 kişi kaldı Instagram hesabımda, yani şahsen ben evli olsam benim eşim gidip önüne gelen adamı eklese yok oradan tanıyorum buradan tanıyorum diye kabul etmem aynı şekilde ben de evli kadınlarla iletişim içinde olmayı tercih etmem tamam burada da çok kişiyi takip ediyorum Ama burası anonim bir yer, hayır şunu anlam veremiyorum bu insanlar nasıl böyle rahat rahat ekleyebiliyor aynı tedavi merkezine gidiyor olabiliriz çocuğunuz olabilir. Ama sonuçta 32 yaşında gibi adamı eklemek ne bileyim haberleşmeyi istemek bana saçma geliyor o yüzden de takipten çıkardım prensip meselesi ne düşünüyorsunuz? Bir de doğruyu söylemek gerekirse ben günümüz insanlarına güvenmiyorum... Kocası tutar mesaj atar sen kimsin der bilmem ne der hiç dertsiz başımı derde sokamam..

#ƘıԼıCƘiƦAƝ

26 Kasım, 2023 Pazar 13.52