arkadaslar e ticaret sitesi olusturdum
yanliz paytr odeme sistemini kulanmaktayim
yanliz bildirim url sorunu veriyor odeme test denemesi yaptigimda odeme sonunda siteye geri bildirim url hatasi veriyor hata kodu http 403 kodu sorun nedir uzaktan baglanti kurup yardimci olacak olan var mı?
yanliz paytr odeme sistemini kulanmaktayim
yanliz bildirim url sorunu veriyor odeme test denemesi yaptigimda odeme sonunda siteye geri bildirim url hatasi veriyor hata kodu http 403 kodu sorun nedir uzaktan baglanti kurup yardimci olacak olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
entegrasyonunun aşamalarını tekrar kontrol edermisin? normalde sistemin onay verip yönlendirmesi gerekir ama sana 403 hatası veriyor.
Bu yöntem işe yaramazsa eğer hosting firmanla iletişime geçmeyi dene hata kodu ile ya da ekran görüntüsü ile.
403 yani forbidden hatası genelde sunucu ile alakası bir hatadır kısıtlama vardır büyük ihtimalle
sunucu ile iletisme gectim bir hata veya engel olmadigini soylediler nekadar dogru soyluyorlar bilemiyorum nasil cozecegiz entegrasyon bilgileri dogrudur.
entegrasyon izinlerini kontrol etmelisin.
Ayarlardan izinleri kontrol edebilirsin yine düzelmezse eğer panele girip. htaccess dosyasını bilgisayarına indir ya da hostinginde yeni bir klasör oluşturup içine taşı. htaccess dosyası ana dizinden kaldırdıktan sonra tekrar dene ödeme sistemini
uzaktan baglanarak yardimci olma sansin var mı aksama dogru? ucret istersen halederiz
ücret gerekmez zaten bunun için dediğim gibi denersen %95 düzelecektir eğer düzelmezse zaten bu sunucundan kaynaklı demektir
. htcases dosyasinin temizini nasil bulabilirim ya da yardim etsen cok iyi olur cok bilgim yok
htaccess i sil sonra sayfanı dene çalışıyorsa sorunu çözdün demektir temizini sistemin otomatik olarak oluşturacak :)
sonrasında sitenin ayarlarından permalinks --> kalıcı bağlantılar a girerek hiçbir şeyi değiştirmeden kaydet tıklaman kafi olacak
birde wp-admin klasörüne sağ tıklayıp izinleri seçip karşına çıkacak olan sayıyı elle ya da kutucukları işaretleyerek 755 yapmayı unutma (Bazen tüm klasörlerin izinlerini 755 yapmak gerekebiliyor)
kral yardimci olmani istiyorum teamwieer ile baglanirsin olmadi cozelim su isi sana zahmet benim senin kadar bilgim yok.
yazdıklarımı denersen eğer yüksek ihtimalle zaten çözmüş olacaksın. Gece erken gelirsem eğer yardımcı olmaya çalışırım
tamamdir bakacagim sizr ulasacagim bir wp veya Instagram var mı cozerken sknti ckarsa sorayim size?
buradan dm den yazarsan eğer müsaitsem dönüş yaparım zaten
dm den yazamiyorum xper yeterli degil
takip gonderdim
takiplestik ama dm atamiyorum bilginiz olsun xper yetmiyor kral
tamam sorun değil ben erken geçebilirsem eve yazarım sana
tmamdr hocam
Sunucu dosyalarında eksik olabilir büyük ihtimalle hazır script tekrar gözden geçirmelisin.
konuyu az acarmisin anlamadim ya da yardimci olma sansin varmidir. htcases gibi bi klasorde sorun oldugunu solediler ama filleziladan girdim sorun goremedim?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!