Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni olay ablamin başinada gelmişdi. Söylediki. Ablamin bizim mahaleden ve bizim köylünen sevgiliydi. Biz Almanyada oturuyoruz. O erkekde Türkiyede. Neyse bunlar hep resimler cekinmiş beraber. Ablam onun üstünde oturmuş. Ablamin resimlerini cekmiş ve sakla miş falan . Ondan sonra ablami bu cocuk rahatsiz etmeye başlamiş. Yani tehdit etmiş. Türkiye gel. 1000€ getir yoksa bu resimleri internete yayarim köyde asarik falan demiş. Bunun Aileside bunu destekliyor bunu. Sonra tabiki herkezsin haberi oldu. Yani Babam ve Annem tesadüfen. Benim cok dayilarim var. Biri Baş Savci ve öbürüde Avukat. Onlar sonrada bu olayi ele aldi ve cocuk aslinda hayatini kararatcaklardi ama yapmadilar. Onu sadice başine neler gelecene söyledik ve bu olay kapandi. Haa tabiki herkezsin haberi oldu. Köydekilerin. Annaanemde Cok yaşli biri olduğu icin ve cok şeyler bildiği icin. Dediki mahaledekiler. Bende sizin neler yaptiğinizi biliyorum ağazimi actirmayan falan dedi. Yani bu olay böylece kapandi. Aynisi senin başinada gelecek. Yani Ailen öylede böylede öğrenecek. En iyisi git onu Mahkemeye ver. Gerisini o düşünsün bakalim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide resimler silinir ama işte Ailen öylede böylede öğrencek. Sen en iyisi bunu Ailene anlat. Babamda öğrendiğinde pek memnun değildi.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O videoyu WhatsApp üzerinden gönderdiniz ise yayılma o çocuğun tanidiklari ve çevresindeki kişilerce dağıtılıyor olabilir. Bunu bir site yapsa o siteye tedbir konulur saldırılar. Bu çocuğun ve arkadaşlarının içinde yayılma devam eder zor bir durum bu tür şeyleri gönderirken yüzün görünmeyecek şekilde çekip göndermek gerekir
00 Yorumla
Şikayetçi ol mahkemeye taşınsın olay ve videoyu internetten vs heryerden silemeselee bile videonun yayınlandığı siteleri tespit edip indirenleri vs yakalayabiliyorlar videoyu yayanlarla beraber indirenlere kadar bile dokunabilir olay ama tabi polisin ve mahkemenin olayı ciddiye alıp üstüne düşmesi gerek
01 Yorumla- +1 yıl
İnternete düşmedi mahallemdeki insanların telefonuna düştü belki internetede düşmüştür bilmiorum
+1 yılyaşın tutuyorsa dava açabilirsin o kişiye ya da tehdit için bu şekilde söyle ona gerekirse korkut gözünü iyice özür dilediği video falan iste sende onu yay bu durumda yapabileceğin çok bir şey yok güzelim keşke yardımcı olabilsek senin yaptığın yanlış farkındasın sende zaten ama karşıda ki insanın yaptığı da çok yanlış muhtemelen 6 7 aya unutulup kapanacak bu konu
02 Yorumla- +1 yıl
Videonun ilk yayıldıgi andan 7 ay geçti zaten ama 1 ay önce okula yayıldı yani yaymaya devam ediyor ve dava edersem video silinir mi
- +1 yıl
yayan kişide ki videoyu sildirebilirler ama zaten öteki insanların telefonunda olduğu için bir şey farketmeyecek iki ucu boklu değnek yapabileceğin tek şey beklemek unutulacak emin ol utanicaksin kotu hissedeceksin ama daha sonrasında herkes kendi hayatına bakacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılDaha reşit bile değilsin ama azginliktan yaptığın şeye bak, gerçekten yazık. Gelecekte ki çocuğuna mı acısam ailene mi karar veremedim. İradesiz eziğin tekisin biri seni sevsin diye hayatını yaktın. Ayrıca emin ol o video çoktan ifşa sitelerine yayılmıştır. Yani sen yayan kişinin telefonundan sildirsen bile asla internette ki sitelerden sildiremezsin.
33 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iğrenç bir insansın şu an buradan bunu mu çıkardın azınlıktan yapmadım korka korka yaptım sevdiğim için yaptım pişmanım da dedim zaten ayrıca internete yayılmadi neden ifşa siterinde olsun kötü insan
- +1 yıl
Hahahah yaptığın şeyin internete düşmeyeceğini sanıyorsun belli ki yaşın çok küçük 😄
- +1 yıl
Neden internete düşsün kiii
Gizli Üye(18-24)+1 yılOncelikle sakin ol. İcinde bulundugun durum gercekten cok kotu bir durum. Sikayet etmelisin sevgilinin mesajları sende zaten dedigine gore. Sakin ol ve bu durumdan kurtulmaya bak. Kesinlikle ama kesinlikle sevgilin dahi olsa bu tür bir videoyu asla kimseye atmaman gerektiğini öğrenmişsindir zaten. Dediğim gibi mesajları al şikayet et yoksa videon daha fazla yayılır eline geçen ne yapar kim bilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya yayılır mi gerçekten
- +1 yıl
Ve video silinirmi m
Evet kötü bişey sonra insanlar derki neden güvenmiyorsun asıl güveneceksin ki internette olsa şikayet et kaldır derdimde telefona bişey yapamazsın yaa o kişiyi şikayet ediceksin savcılağa ya da bi şekilde sildirceksin
02 Yorumla- +1 yıl
O kişiyi şikayet edince neolcak
+1 yılİnternete düşen şey internette kalır canım. Ne kadar sildirsen de elbet biyerden çıkar. Zamanla unutulur zaten en fazla yayana şikayette bulunabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
İnternete yayılmadı
- +1 yıl
İnsanların telefonına yayıldı internete değil
+1 yılSiber suçlara gidip suç duyurusunda bulunman gerekiyor, sonra onlar araştırıp videolarin bulunduğu siteler ile iletişime geçip videonun kaynağını buluyor...
20 Yorumla
+1 yılAilende, kuzenlerinden vs guvenebileceğin biri var mı? Ondan yardım istesen yani aileden biri bu konuda sana yardımcı olabilir. Eğer reşitsen ailen duymadan da halledilebilir. Yani resmi olarak şikayet ve dava sürecinden bahsediyorum. Video silinmeyebilir ama ceza alırlar. Abim avukat bu konuda ona danisabilirim istersen.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet abine danışır misin
+1 yılEn fazla sikayet edebilirsin baska yapacagın sey yok bütün tanıdıgın herkesi sil yenşnhayata baslıyormus gibi davran
14 Yorumla- +1 yıl
Benim silmeme gerek kalmadı onlar benden kaçtı zaten detayları biliyorlar belki ama kaçiyorlar
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok. Fazla azgınlıgın sonucu bi dakine gücendiğinlenyaparsın yapabileceğin bir sey yok üzülme
- +1 yıl
Azgınlıktan atmadım ki sevdiğim için zorladıpı ve gğvendiğim için attım
- +1 yıl
İşte yanlıs kişiymiş salla
+1 yılBoş ver zaten alışmışsın sen ya bu yolun yolcusu olan bir kadın Yani artık yapacak bir şey yok yani ben şahsen bunu düşünüyorum senin hakkında Allah yardımcın olsun ne diyeyim abla
00 YorumlaBu video senin çektiğin bir video mu yoksa habersiz çekilen bir video mu? Durumu emniyet e gidip bildirebilirsin bunu yayan kişi den şikayetçi olursun
15 Yorumla- +1 yıl
Ben çektim ama ne farkeder ki sonuçta tamamen çıplak özel video yayılması yasak
- +1 yıl
Diğerinde kaç yıl alirdi
- +1 yıl
@yokiizbiseyy eger senin rizan olmadan videonu cekip yayinlasaydi 2 ila 5 yil arasi hapis cezasina carptirilirdi. ama sen kendi rizanla paylastin bu videoyu ama o senden izinsiz paylastigi icin 1 ila 3 yil hapis cezasina carptirilabilir. bunlari yaptigim arastirmalardan soyluyorum yanlis da olabilir ama cok da yuksek bir ceza bekleme. ayrica baska delillerin de olmali. mahkemelerde fotograf, ses ve video kayitlari pek onem tasimaz. delil yetersizliginden dava dusebilir emin degilim. ve eger karsi taraf istemeden sen o videoyu gonderdiysen seni teshircilikle suclarlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, öncelikle polise gitmelisin durumu polise anlatmalısın ve o kişiyi şikayet etmelisin. Daha sonra siber suçlarla mücadele telefonu alır ve hesaplardan medyadan kaldırır. Videoyu tamamen siler Yarım saat sürer. ayrıca şikayet etmen şart.
010 Yorumla- +1 yıl
Ama video bende yok
Cevap sahibi+1 yılVideonun sende olması önemli degil Videoyu kim yaydı ve kim attıysa onun telefonuna elektronik cihazlarına , el konur 3-5 yıl arası hapis cezası var.
Cevap sahibi+1 yılbelki daha fazla olabilir.
- +1 yıl
Video slinir mi
Cevap sahibi+1 yılGüvenmedigin insanlarla bu tarz içerikler paylaşmamalısın.
- +1 yıl
Ben istersem mı hapis cezası alır yoksa herşekilde mi
Cevap sahibi+1 yılGüvenveren birisş olsaydı seni zorlamazdı .
Cevap sahibi+1 yılHayır şikayet ettigin zaman herşekil hapis cezası almak zorundadır. Kişisel verilerin gizlili ve özel hayatın gizliligi suçu bilgilerin yayılması ve paylasılması Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının yazılı bir suçtur.
Cevap sahibi+1 yılHakimlik bölümü ögrencisiyim anayasaları biliyorum
- +1 yıl
Yani ben şikayetimi geri çeksem demi
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılVideonu yaydığını itiraf ettiyse belgeleri çıkarıp doğru savcılığa. Müstehcen fotoğraf ve videoları yaymanın cezası fazladır.
06 Yorumla- +1 yıl
Video silinirmi
- +1 yıl
Videolar yayıldıysa yayılmanın önüne geçemezsin
- +1 yıl
İnternete yayılmadı insanların telefonundan yayılmadı
- +1 yıl
İnternetten kaldırtabilirsin
- +1 yıl
İnternete yayılmadı işte
- +1 yıl
Eğer başka kişilerin telefonuna geçtiyse görüntüler onları kaldırtamazsın ancak sitelerde varsa görüntüler oradan kaldırtabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılkim ben kaldırırm der ise bilki daha fazlasını ister senden daha da çıkmaza girersin olan olmuş savcılık yasal yollara başvur
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani avukatlar kaldırırım diyor internetteki onlarada mı güvenmim
- +1 yıl
avukat mı? gerçek mi bir ofisi yeri var mı sanal almdn olmaz ve bunlar içinde resmi savcılık vs işlemleri yapacak mı lafla mı hani aranızda bir anlaşma olmalı şu kadar paraya olur vs vs innamak yanlış
- +1 yıl
Hım bende az kalsın avukata inancaktım
- +1 yıl
neden avukat savcılık neden değil yani yasal haklarını kullan el altından olmaz detay çok şey var sitede de kim kaldırım hacker vs derse de inanma.
- +1 yıl
Hmm bencede tehtıt etmek için geliolar onlar
- +1 yıl
ne amaçlı bilmem ama tavsiyem yani çıkış araraken çokları daha derine baatıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa şikayet edin savcının yanına gitmeden korkudan silecektir hanımefendi
17 Yorumla- +1 yıl
Bir kişi değil ki bir sürü kişi
- +1 yıl
Tamam işte gidin sorun çözülür savcılığta
- +1 yıl
Ailem öprenir diye korkiom
- +1 yıl
Korkarsan daha da fazlasını yaparlar o yüzden yapmalısın
- +1 yıl
Ailem shop sanio video görmedi öğrenirlerse bitirirler ama ailem öğrenmeden yapamazmıyım
- +1 yıl
Ailen öğrenmez zaten şikayet ettiğin zaman savcı ilk önce onları çağırır sonra seni sen caza almalarını istersen sadece eve senin adına bir kağıt gelir ceza aldıklarına dair o da tehdit ve şantaj yazar zaten
- +1 yıl
Yalnız savcılığa giderken ekran görüntüsü fotoğraflarının çıktısını götür
+1 yılHiç üzülmüyorum ya sizlere neyin tatmini bu sanal şeyler anlamıyorum ki
17 Yorumla- +1 yıl
Üzül diye atmadım yardım almak için ayrıca zevk için atmadjm diyorum neyini anlamiosun
- +1 yıl
Yardım şu kimin yaydığına dair kanıtın varsa dava açarsın olur biter yoksa geçmiş olsun
- +1 yıl
Kanıtım var mesajlarda itiraf etti ekran kaydı aldım da polis ne yapabilir
- +1 yıl
Şikayet edersin savcılık soruşturma başlatır ifadeye çağırırlar falan. Yaşın kaç senin
- +1 yıl
Yas no no no kapanio sonra anla iste
- +1 yıl
Velinle git o zaman
- +1 yıl
Veli duysa bitirir beni bikaç ay kaldı zaten tek giderim
+1 yılSikayet et. Gerekirse mahkeme yoluyla internete dusse bile sildirebiliyorsun. İletisim bakanligindan hallediyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
İnternete düşmedi bence mahallemdeki kişilerin telefonunda falan var
- +1 yıl
Tamam bildiklerini sikayet et kim yaydiysa biliyorsan onuda sikayet et
- +1 yıl
Silinirmi video ve ailem öğrenir mi
- +1 yıl
Resit degilsen ailenide cagirirlar karakola. Resitsen kendin halledersin. Silmezlerse ceza yerler hapis cezası
+1 yılgeçmiş olsun o video telegram gruplara gittiyse daha hiç silinmez ama yine de şikayet et henüz paylaşmamış da olabilirler.
06 Yorumla- +1 yıl
Telegrama düştüyse ayvayı yedi zaten 😄
- +1 yıl
Telegram nasıl ki
- +1 yıl
Çok fena
- +1 yıl
off alev alev
- +1 yıl
Yani birilerinin videosunu falan mı atiolar
- +1 yıl
Yaş kaç bacım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşın nasıl karaktersiz birisi ki hayatınla oynuyor senin? Adam mı o?
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır karaktersiz bir güzel kardeşim
- +1 yıl
Hayır karaktersiz bir güzel kardeşim ,,
- +1 yıl
Ne demek istediğini anladım. Kesinlikle katılıyorum.
+1 yılÇok geçmiş olsun ya kime güvenicez ulan bu ne savcılığa git abi çok kötü be
05 Yorumla- +1 yıl
Silinir mi
- +1 yıl
Bilmiyorum sen şikayet et de kanıtın var mı
- +1 yıl
Zorla silerler belkş
- +1 yıl
İlk yayan kişinin yaydığına dair kanıtım bar
- +1 yıl
Tamam onu götür savcılığa şikayet et
- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılTwitter da bile olabilirsin meşhur oldun el salla
014 Yorumla- +1 yıl
Neden internete atsınlarki ya
- +1 yıl
O atmazsa başkası atar dusmanin da vardır elbet sonuçta
- +1 yıl
Yaa düşmanım var ama çevreye yayıp intikam almışlar daha neden intikam alsınlarki
- +1 yıl
İntikam adı üstünde yapılabilecek en kötü şeyi yapmaktır intikam. Acima olmaksızın
- +1 yıl
O kadar kötü değillerdir herhalde ya
- +1 yıl
Hem twitterdan nereye atcaklarki
- +1 yıl
Twitter da sayfalar var hemde fena sayfalar ifşa tarzı sayfalarda var tanıdık biri görürse seni tehdit ile pompa yapmak isteyebilir
- +1 yıl
Sayfalarım ismini versenr
- +1 yıl
Yorma beni ya uğraşamam
- +1 yıl
Çok mu zor bildiğin varsa dedik ismini söyle dedik bakcam ben varmıyım die
- +1 yıl
Bi tane degil bir sürü bakmam lazım tek tek sana bi yarım saatimi ayırmam lazım o kadar vaktim yok
- +1 yıl
Tamam 3 tane söyle yeter
- +1 yıl
123
- +1 yıl
Oneee
Yaptıklarının sonuçlarına katlanacak sin yapacak bişey yok...
01 Yorumla- +1 yıl
Yo nıe yapçak bişi olmasın
+1 yılSavciliga suc duyurusunda bulun yayani iceriye tiksinlar
03 Yorumla- +1 yıl
Video silinir mi peki ve diperleride ceza alırmı
- +1 yıl
Kimde varsa toplarlar
- +1 yıl
Hmm.
Milletin telefonuna bunu yayan kimse onun cezasını kes
015 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kescem ne işe yarar ki
- +1 yıl
O bir kişiye yaydı ama yaydığı kişler daha fazla yaydı
- +1 yıl
İşte o sadece 1 kişiye atmış o 1 kişide birsürü kişiye
- +1 yıl
Aileme söyler falan dıe korkiom
- +1 yıl
Ve o bir kişide tam emin değilim ama tahminim var büyük ihtimalle
- +1 yıl
Ailemede söylediler zaten ama görmediler shop dedim falan
- +1 yıl
İnandı gibi oldular belkide gerçek dediler ama konuyı kapattılar videoyı atın dediler kimse atmadı
- +1 yıl
Aileme acıdıkları için söylemişler miş miş
+1 yılAnaaa madem yiyon bi hakt yüzünü niye çekiyosun
011 Yorumla- +1 yıl
Malım🤦🏼♀️
- +1 yıl
O anki şeyle oldu sanırım şehir değiştirebiliyorsan uzaklaş kendine anca gelirisn
- +1 yıl
Hayır azgınlıktan değil sevdiğim için zorladığı ve güvenmiştim malım işte üniversiteye gidince değiştircem ama ya orayada yayılırsa dıe korkion
- +1 yıl
Yaaa yok bişe olmaz oraya da yayılırsa millet hep mikmek amaçlı bakar sana diyim
- +1 yıl
Ya oraya kadar yayılır mı ki sonuçta internete düşmedi sadece olduğum çevreye yani hiçmi korkuları yok şikayet edilmekten
- +1 yıl
Bence yayılmaz internete atmazlar ise
- +1 yıl
Atmazlar bence iyi ozaman
- +1 yıl
Atmazlar inş
- +1 yıl
Sende var mı video
- +1 yıl
Video bende yok ama belki bulurım nıe yerden nşeki
- +1 yıl
Merak ettin bizde bakardık
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılilk kim yaydiysa git polise sikayet et gtt korkusundan otekileede siler
05 Yorumla- +1 yıl
Oda kimlere yayıldığını bilmiyor çğnkü 1 kişiye attı oda başkalarına
- +1 yıl
hepsi cikar merak etme
- +1 yıl
Ailem öğrenirmiş ç
- +1 yıl
Ailem öğrenirmi
- +1 yıl
18 dan buyuksen hayir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgidersin polise şikayet edersin. zorla yaptıysa tecavüz olur zaten tabi videoda tecavüze benzer bir şey var mı. yapmasaydınız uyarınca millete yobaz diye çemkiriyornuz
14 Yorumla- +1 yıl
Zorla değil ben eski sevgilime attım sevdiğim güvendiğim zorladığı için o şekilde olur mu
- +1 yıl
zorla deği, l diyorsun zorladığı için diyorsun anlamadım
- +1 yıl
Yani ısrar etti dedim
- +1 yıl
atmasaydın ısrar ettiyse neye güveniyorsunuz hemen? kardeşine bile güvenilmeyen devirde
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılevet tatsız bi olay. ama hayatının maffolduğu filan yok. sakin ol. unutulup gidecek buda bir gün
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa git. Onlar bu durumla ilgilenirken terapi al. Olayı unut. Umarım atlatabilirsin
00 YorumlaŞikayet et çok kötü olmuş Allah yardımcın olsun inşallah
02 Yorumla- +1 yıl
Şikayet etsem silinir mi ki
+1 yılYaydigina dair mesaj atmış ekran görüntüsü almışsın şikayet et cezasıni çeksin.
04 Yorumla- +1 yıl
Video silinir mi ki
- +1 yıl
Yüklenen siteler varsa oralardan silinir
- +1 yıl
İntenrete yayılmadi çevremdeki insanların telefonuna yayıldı
- +1 yıl
O yayan kişilerin hepsini şikayet et ozaman
İnternete düştüyse silinmez artık geçmiş olsun unutmaya çalış
04 Yorumla- +1 yıl
İnternete düşmedi insanların telefonundan yayildi
- +1 yıl
Evet ama belki videoyu yayan kişiler bulunursa silip çevresindekilere de sildirilebilir
Yanlış anlamazsan video linkini atarsan yardım edebilirim
15 Yorumla- +1 yıl
Allah'ına kurban dayımmmm🤣🤣
- +1 yıl
Yok be agam ya boş ver bizene
- +1 yıl
İnanamiom
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye attin canim ya keske yuzunu cekmeseydin cirilciplak degilsindir umarim
13 Yorumla- +1 yıl
Üst kısım tamamen çıplak işte yüzümde net işte
Cevap sahibi+1 yılOfff of ya keske dikkat etseydin en azİndan ben degilim diycek birsey bulunurdu
- +1 yıl
Yani video silinse bi şekilde umursamam ama video sorun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPolise şikayet et kadin polis talep et suc duyurusunda bulun ailem duyar vb düşünürsendaha cok yayılır böyle karaktersiz insan cok sosyal medya hesaplarını kapat
07 Yorumla- +1 yıl
Ailem duyarsa öldürür diye korkuyorum yoksa giderdim ailem duymadan çözülmez mi
- +1 yıl
18 den buyuksen aılenın haberı olmaz
- +1 yıl
yayılan sayfalara mesaj at kaldırın dıye kaldırırlar
- +1 yıl
İnterentte değil insanların telefonundan yayildi
- +1 yıl
o zaman sıkayet et ceza alsın
- +1 yıl
Video silinirmi
- +1 yıl
tabi ustune tutuklanırda
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o yayıldıysa geçmiş olsun yapcak bişi yok yayılmaya devam da eder sildiremezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBin defa mi söylesinler size şu boku yemeyin diye.
10 Yorumla
+1 yılyozlaşmışlığa bak ya. translara falan gelince aile yapsısını bozuyo diyosunuz bide. resmen ulu orta p*rno çekip yayımlıyorsunuz hani nerde aile düzenininz dininiz.
18 Yorumla- +1 yıl
Ya ben yayimlamadim sadece 1 kişiye attım zevkine değil sevdiğim için
- +1 yıl
abi nasıl yüzde yüz güvenip atabiliyorsun ben bunu anlamıyorum. elalem babasına öz kardeşine güvenemiyo hiç bi konuda
- +1 yıl
Malım işte ne bilim ben ya
- +1 yıl
erkekler genelde ifşa sitelerine koyuyolar benim bildiğim twitter türk ifşa sayfaları falan
- +1 yıl
Senin bildiğin var mı site
- +1 yıl
Neden oralara koyuyolar
- +1 yıl
yok o tarz sitelere girmem çok iğrenç ama duyuyoruz işte twittera düşüyo genelde.
- +1 yıl
sapıklar çünkü diğer yaşlı başlı çirkin erkekler de bakıp eğlensin diye ya da eski sevgililerini rezil edip adını o*puya çıkarmak için
+1 yılİste seviyorsun diye video atmayacaksin o kiside istemeyecek sevmek saf temiz duygularla sevmek olur onun adıda kirletildi işte böyle mağduriyet yasandı üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani buna yapacak bir şey yok peşine düşeceksin artık başta yapmayacaksın
00 YorumlaGeçmiş olsun bence kafana Takma eğer seni Tehdit edip kullanmaya çalışırlarsa kabul etme ve şikayetçi olacağını söyle bende bi hemşerin olarak sana yardımcı olmak isterim
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yardımcı Olcan
+1 yılAvukat olarak söylüyorum. Kesinlikle şikayetçi olmalısın.
00 Yorumlayazık lan sana seni bide şantajla eve falan çağırırlar kesin beleşe iş görürler bende acıdım sana şimdi :D
00 Yorumla
+1 yılKeşke hiç atmasaydin öyle bi video, ama olan olmuş, sen o video silinse de silinmese de git şikayetçi ol, bari yanlarına kalmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Ailem öğrenir diye korkiom ve nasıl yapcami bilmiom
+1 yılneden telefonunda galerinde ciplak fotoraf var?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık internetten silinmez o video sana tavsiyem üniversitene odaklan. Saçını boya yapabilirsen burnuna felan estetik yap o videodaki haline benzememek için. Sonra uzak bir şehirde hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılOhhh ne guzel de kasssarin hayatini bitirmis eline saglik
010 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😄 rezillik bu yapılan olay böyle bişey atmak erkek arkadaşa
- +1 yıl
Ne kadar kötü insanlarsiniz ya kusucam gercekten
- +1 yıl
Kötü sensin knk
- +1 yıl
Elin ogluna orani burani gosterip baskasiyla evlenecen mk zillisi
- +1 yıl
Evlenmeye korkar oldu millet sizin gibiler yüzünden
- +1 yıl
Sizin gibiler yüzünden asıl hep çıplak video istiyen sizsiniz
- +1 yıl
Abi kafan yokmu atma sende
- +1 yıl
yaşın kaç senin
- +1 yıl
Atmazaydin kafana silah mi dayadi sanki
- +1 yıl
Heyye
+1 yılvideoların yayıldığı yerleri tespit edip, siber suçlara iletmek gerekiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tesbit edeceğiz
- +1 yıl
bakcaksın araya araya artık
- +1 yıl
Nasıl aricam ki herkes kaçıyor bende
Polise git hemen ayrica mümkünse okulunu değiş!
01 Yorumla- +1 yıl
Açığa geçmiştim zaten ama polise nasıl gidecem napcam hiç bilmiom
+1 yılyiğidin malı meydandadır kız utanma
02 Yorumla- +1 yıl
Onun anlamı ne
- +1 yıl
olmuşa çare yok git şikayet etmek istiyorsan et yok diyorsan önüne bak basın dik yürü geç herkesin hatasi vardır önemli olan ders almak
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulun
02 Yorumla- +1 yıl
Silinir mi ozaman ve ailem öğrenir mi
- +1 yıl
Ailen öğrenir silinmez
+1 yılZorla sildirelim
013 Yorumla- +1 yıl
O nasıl olcak
- +1 yıl
Bulacagiz kim varsa
- +1 yıl
E sonra nolcak
- +1 yıl
Sonrasini onlar duaunecek
- +1 yıl
Himmmm
- +1 yıl
Hangi üniversite
- +1 yıl
Açıktayım daha üniversiyryr gitmedim
- +1 yıl
Hımmm liseyi açıktan anladım İstanbul'da mısın
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
İstanbul olsaydı icabına bakardik
- +1 yıl
Hım oradamısın sen
- +1 yıl
Bu arada yaşımı nasıl değiştirebilirim
- +1 yıl
Kaç yaşın senin? Evet İstanbul değiştirme yok
+1 yılPolise git aikayet et kaldirilsin
01 Yorumla- +1 yıl
İnternete değil insanladın telefonundan yayılıyor
+1 yılTüh be çok üzüldüm link var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Üzülmenden bizene kanka internete yayılmayan şeyin linki mı olur velet
+1 yılPolise gitmelisin başka türlü olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Video silinirmi
- +1 yıl
Polise deki isteğim dışında yayıldı yayan kişiyi de şöyle siperler korkudan
- +1 yıl
Silerler mı korkudan da şikayet ettiğimi diğerleri nasıl öğrencrk
- +1 yıl
Bide ailem öprenir mi
+1 yılİşte bazı şeyler hatır için yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılEee çekerken düşüncelerin bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcanım ya eski sevgiliye neden öyle şeyler ataki insan adı üstünde eski
15 Yorumla- +1 yıl
Önceden olmuş
- +1 yıl
Önceden sevgiliydik
Cevap sahibi+1 yılEski demi
- +1 yıl
Önceden eski değildi sevgiliydik ya
Cevap sahibi+1 yılHak etmişsin ne diyim tek seferlik gönderseydin tek oynatımlık
Ortadan kaybol
00 Yorumla
+1 yılŞu an lisede misin üniversitede mi?
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et hepsi dut yemis bulbul olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Şikayet ettimi nerden bilcejler ve bbe onların kim oldunu tam bilmiom sadece ilk kişiyi biliom
- +1 yıl
Tamam o kisiyi sikayet et ordan kime gonderdiyse cikar hepsi
- +1 yıl
O bir kişiye göndermiş bir kişide birsuru kisiye
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılVideonun linki var mı
05 Yorumla- +1 yıl
Cldden ya
- +1 yıl
Saçma sapan konuşmayın. Videonun kaynağını bulmak için link önemli. Video linkinden yükleyici hesaba hatta ip adresi ile adres tespitine kadar gidilir. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın. Yardımcı olmak için sordum
- +1 yıl
İntenrete yayılmadi çevremdeki insanların telefonundan yayildi
- +1 yıl
Ona yapacak bir şey yok maalesef
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası