Samsung M34 kamerası, bataryasi ve son güncel olması iyi fazla oyun oynayan birisi değilim ama çoğusu güncel olması önemli diyor diğeri ise Samsung S20 Fe
Samsung M34
Samsung S20 Fe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung M34 kamerası, bataryasi ve son güncel olması iyi fazla oyun oynayan birisi değilim ama çoğusu güncel olması önemli diyor diğeri ise Samsung S20 Fe
Şu anda bizim evde ikisi de var ben s20 kullanıyorum eşime m34 aldık s20 çok güzel bir telefon ama eskidi model olarak düşük kaldı Onun yerine m34 256 GB daha mantıklı ama eğer biraz daha alabilirim diyorsan S serisi gerçekten çok iyi bir seri yani s21 olur s20'nin 256'sı veya 5g'li olanları var Onlar düşünülebilir ama m34 yeni bir model olduğu için s20 128'e göre daha iyi duruyor ikisini de yan yana görüyorum ikisini de yan yana kullanıyorum s20'nin işlemci hızı çok iyi ama en 34 Daha yeni bir model Daha yeni bir ürün görüntü olarak kibarlık olarak s20 daha kibar duruyor ama bugün alacak olursanız daha yeni moral daha yeni üretim olanı tercih etmeniz gerekir
En güzel yorum sizinkisi olmuş
A34 256gb bak derim şu an 10 bin civarında bulunuyor yeni ve güzel makine
Cogusu kötü diyor kuzenimde ise m33 var çok memnun kamerasınida beğendim
A serisinde diğer kuzenim var kamerası çok kötü
Sınıfına göre fena görünmüyor ama tavsiyem yeni cihaz al
Peki eşinizin m34 nasıl kamerası filan
M33 biliyorum
Fena degil hani bi iPhone değil mesela s serisinin 12 mp kamerası m serisinin ya da a serisinin 64 mp sinden daha iyi çekiyor s serisi daha hızlı daha üst segment onu hissediyorsunuz
s20 fe elbette, güncelleme çok önemli değil, ayrıca güncel cihaz almak istiyorsan a34 al, m34 alınmaz, a34 her şeyiyle daha iyi. s20 fe ekran parlaklığı biraz az, arka kamerası çok iyi işte onun da, ekranı ve işlemcisi çok iyi
A34 kamerası kötü gerçeği a serisinin kameralarını beğenmiyorum
Cevap
18Cevap
Samsung S20 Fe
S20 fe tabi daha iyi. Ama üç senelik cihaz. Artık yazılım güncellemesi almayacak. Alması önemli. Bataryası da üç senelik oluyor ki bu da ömrü açısından kötü. Değiştirilmesi de eskisi gibi olmaz. Bu sebeplerden ötürü M34 seçilebilir.
A serisi daha iyi baktın mı ben yeni a54 aldım şarj dışında memnunum şarj olayını anlamadım ya soracağım bir yere unutuyorum hep 🙄
A serisini beğenmiyorum
her zaman güncel olan tercih edilmelidir. androide bi güncelleme gelir modeli eski olan telefon yavaşlamaya başlar.
Samsungcu değilim ve samsung cihazlarını beğenmiyorum.
Hangisini beğeniyorsunuz?
Ben genelde iphoneciyim ve 14 pro max kullanıyorum, gayet memnunum ve sürekli telefon değiştiren birisi değilim, bu telefon ne zaman beni bırakırsa o zaman mecbura kalıp değiştiriyorum kolay kolay telefona para vermem, zaten 14 pro maxde türkiyeden almadım, yurtdışından daha uyguna aldım, açtırma parasıda uygunken almıştım, normal bir fiyat ödedim toplamda, samsungları en başta diyebileceğim şey telefon kasası hem görünüş olarak hitap etmiyor hemde kasası bence ergonomik değil ama apple bu konuda baya iyi.
Karşılaştırman yanlış. Samsung telefonlarının en kötü serisi "M" serisi, en iyileri ise "S" serisi. "A" serileride orta segment. S20fe 3-4 yıllık telefon olmasına rağmen, en son çıkan M serisinden bile daha iyidir
M34 bilmiyorum ama 20fe güzel değil alacaksan s21 al
Samsung S20 Fe diyorum çünkü bende S23 FE almayı planlıyorum
Mevcut cihazım S20 fe. Xiaomi yerine bunu tercih etmiştim
Nasıl peki?
Ekranda vs. kasma yaşamıyorum.
al birini işte en fazla iki yıla işlevselliği azalacak
Samsungun s ve a serisi dışında güvenilmez
A serisini sevmiyorum
M serisi hiç bir şey alma
Kuzenimin telefonu m33 çok güzel kamerasına bayildim
Kamerası güzel onu biliyorum tek🤣
İşlemcisini bilmiyorum