benim varım yoğum sentenced tür olarak power, progresif melodik, gotik, thrash falan her şeyi severim bir tek black metale alışamadım liseden beri metal dinlerim black olmuyor ısınamadım bir türlü metal camiasından dostlarım beni dışlıyor bunun yüzünden
ya müzik yüzünden dışlanmak çok saçma bir şey o şeye karşıyım ben bende tüm türleri dinleyebiliyorum hoşuma gidiyor genel olarak dediklerin bile yeterli arkadaş olmak için illaha black metal olmasına gerek yok saçma baya yani
dışlayacağım tek şey b0k parçası reb zımbırtısını dinleyen insanlardır ben rap dinlersem gider rage against the machine dinlerim onu bile metalci rockçı abilerim daha iyi yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hurdalıklara bakmak lazım elbet denk gelirsin 😁✌️
çok komiksin gerçi normiesin ne beklersin ki
Metal sektörü bitmez ama metalci bulmak mantıklı o yüzden
Yooo neden itici olsun
atayım mı
Att
atıyorumm
At sıkıntı yok
Hyr olmaz
tamam çok sevindim öyleyse atıyorum
say kardes favori gruplarını
blasphemy urfaust draconian curta'n wall deadspace exodus windir ve daha fazlası var çok üşeniyorum ama bunları çok seviyorum
vay black metal masasındansın
genel olarak evet ama trash falanda çok dinliyorum
doomda çok severim urfaust ve 1782 özellikle
benim varım yoğum sentenced tür olarak power, progresif melodik, gotik, thrash falan her şeyi severim bir tek black metale alışamadım liseden beri metal dinlerim black olmuyor ısınamadım bir türlü metal camiasından dostlarım beni dışlıyor bunun yüzünden
ya müzik yüzünden dışlanmak çok saçma bir şey o şeye karşıyım ben bende tüm türleri dinleyebiliyorum hoşuma gidiyor genel olarak dediklerin bile yeterli arkadaş olmak için illaha black metal olmasına gerek yok saçma baya yani
dışlayacağım tek şey b0k parçası reb zımbırtısını dinleyen insanlardır ben rap dinlersem gider rage against the machine dinlerim onu bile metalci rockçı abilerim daha iyi yapıyor
ajaahahavqbsnqns rap bende sevmem ya
bide müzik türüne demiyorum ama punkçılar çok mal dıwhdnwmdöwmsm
ben metalciyim rammstein dinlerim
sorum bu değil
beni takip et madem
yok
o zaman bok