Marka redmi 10 2022 anadolu üni uygulamasından ders notlarını indirdim ama asla açılacak yeri bulamıyorum.
İndirilenler ve dosyalarda yok
Üstten indirildi yazısına tıklanmıyor
Wp den bakınca dosya kısmına orada da yok
Yardımcı olabilir mısınız?
İndirilenler ve dosyalarda yok
Üstten indirildi yazısına tıklanmıyor
Wp den bakınca dosya kısmına orada da yok
Yardımcı olabilir mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonuna esfile yüke sonra hafizani seç indirdigin dosyayı arat bulamadiysan ismini. pdf dosyası ise arama kısmına *. PDF yaz txt ise *. txt , doc ya da docx uzantılı ise ona göre ya da zip, rar ise *. zip ya da *. rar de telefonunda ki tüm o uzantılı dosyaları bulur icinden hangisi ise üstüne basılı tut özellikler de dosya yolu neredeyse ezberle ya da not al sonra oraya git dosyayı bulursun olmadı basılı tut kopyala de sonra kopyalayacagin yere gel yapıştır de bu kadar
sanırım uygulama içine yüklendi onu bulamadım googleden indirdim artık Saolasın yinede
O zaman uygulama klasörü telefonun android ise android içinde data içinde uygulamanın adı neyse com. uyulama adı şeklinde yazar onu. İçinde genelde files kısmına iner.
Bakayım oraya da teşekkürler tekrar 🙏😇
Rica ederim
Muhtemelen silmişsin, yoksa sorduğun sorunun cevabını sen vermişsin
Uygulamadan indirdim, üstten gelen bildirime tıkladım girilmiyor
Dosya yöneticisine gir, ordan daha fazla seçeneklere gir, Bluetooth & indirilenlere bak oradadır
Bir sonraki bölüm dosya yöneticisi, üstte klasör resmi var onu tıkla açılan sayfada download var, birde ona bakabilirsiniz
Ekran resmi atılamıyor, bu şekilde tarif edebildim umarım anlatabilmişimdir.
Yaptım onları ama olmadı sanırım uygulama içine yüklendi onu bulamadım googleden indirdim artık
İyi bakalım, iyi geceler