Birlikte şartlar el verdiğince kaliteli vakit geçirdiğiniz insanlar var mı?
Benim her arkadaşım abim kardeşim dostum var bi tane. Bi tane değil tabi de o şahsına münhasır bir insan.
@Kim-Bilir-Belkidee

Birlikte şartlar el verdiğince kaliteli vakit geçirdiğiniz insanlar var mı?
Benim her arkadaşım abim kardeşim dostum var bi tane. Bi tane değil tabi de o şahsına münhasır bir insan.
@Kim-Bilir-Belkidee

Valorant'tan tanıştığım arkadaşım var, oyun arkadaşıydı, en iyi dostlarımdan oldu. Hastaneye kaldırıldığım gün yarım saat boyunca telefonda teselli konuşması yaptı ve en çok o beni aradı. Kendisi bu siteyi kullanmıyor :) Canım kankam Aras.
Onun dışında biriyle ilişkiye başlama ihtimalim var ve CS2, GTA 5, Minecraft vs oynayabiliyor, o da oyun arkadaşım olabilir :)
Merhaba,
Evet var, mahallemin gençleri çocukları kardeşlerim ve sen varsın kardeşim! 😅
Yıllardır oynarız, oyun oynamayı seviyorum, her türlü oyun, Borsa Monopoly Kart oyunları PC ps ne olursa oyun olsun! 😅
Ölene kadar her fırsatta! Cansın abi 😄
EyvAllah canım sende öylesin her türlü öyle de böyle oh oh o
“Sadeceölülergörür” böyle bir nickli amcam vardı, beni erkek zannettiği için ya emmioğlu ya da yeğenim oyun atalım derdi ajsjsjs kız olduğum gerçeğiyle yüzleştirmedim amcamı
Hahahaha amcanın suçu ne 😂😂
Namahrem, haram, haram derse ne olacak çok iyi bir ikiliydik amcamla hiç bozuntuya vermedim asjjsjs
Cevap
7Cevap
@Carlosroberto bir ara oyun oynayacaktık ama benim yüzümden başlayamadık :D
Vallahi bildirimler arasında görmemişim 😄
İnşaallah bir gün oynarız. Dead İslan dı oyunun adı.
@Carlosroberto İnşallah kardeşim :D
Dead island benim iki pcde de var birkaç sürümü çok güzel 😅 riptide 2 filan
@Kim-Bilir-Belkidee Değişik bir oyun. İki kişi aynı hikayeyi bitirebilmesi çok hoşuma gitti.
Kesinlikle, call of duty moderrn warfare 3 coop var çok güzel stage stage düşmanlar güçleniyor ya da ilerlemeli olan da var
Zombi olarak nazi zomb army vardı o da coop çok güzel ilerlemeli bende iki kişilik oyunları seviyorum tek canım sıkılıyor 😅
Herkes işe güce döndü, yaşamaya fırsatı yok kimsenin
Amca amca bizde işsiz güçsüz insanlar değilis ama bi şekilde kendimize vakit ayırıyoruz.
Eskiden vardı oynarken biraz agresifleşiyorum diye kimse kalmadı artık 😂
Tanırım @Kim-Bilir-Belkidee 'yi. Harbi adam harbi insandır. Yok oyun sevmem.
Oyun arkadaşım yok, onun yerine spor arkadaşım var, 😊
var dc sunucusundan tanışmıştık her yaz sabaha kadar oyun atıyoruz kardeşlerim gibiler çok seviyorum
Yok maalesef de bişi sorsam?
Tabi sorabilirsin
Kablosuz, oyun için tasarımı ve kalitesi sağlam bir klavye önerir misiniz? Oyunla ilgilisiniz sanırım biliyorsanız birkaç öneri alsam çok güzel olur
Pek anladığım bir konu sayılmaz klavyeler ve bu sizin beklentilerinize göre değişkenlik gösterebilir. Ben aldığım her üründe önce fiyat performans ürünü olup olmadığına dikkat ederim mesela sonra beklentilerimi karşılayıp karşılayamadığına bakarım ufak tefek eksikliklerini göz ardı edebilirim ama eksiklik göze çok gelirse vazgeçerim. Google amcaya klavye alırken nelere dikkat etmeliyiz diye sorarsanız bence sizde kendinize beklentilerinize göre klavye seçebilirsiniz 🙂
🙄yok oynayıp cikiyorum ben 😒
Oyun oynadığım zamanlarda vardı ekibim
Oyun oynamıyorum.
Yok bea nerde.
@Semih6934 🤷🏻♂️
Sana çifli yakıyorum 🚬🚬
Var/lar 😃
Yok 😃
Evet var
Evet, var.
Yok hayır
Yok:/