İnternet & Teknoloji Etsyde hesabım kapatılıyor nedenini bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 kere etsy hesabı açtım ama kapatıldı nedenini bilen var mı acaba? Güncellemeler+1 yıl Neden? Etsyde hesabım kapatılıyor nedenini bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Xxxxvxxxxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Görmem gerekiyor hesabınızı eklediğiniz ürünü , ücretli danışmanlık verebilirim isterseniz 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Ne ne alaka? E-ticaret uzmanıyım etsy bildiğin gibi bir platform değil farklı IP adresinden bile girsen suspend yiyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Knk biliyorumda sadece şunu demek istiyorum şöyle bir mail geldi neden suspend oldum Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Kardeşcan bunun bir ton suspend sebebi var etsy bunu açıklamaz sana, new login suspendi olabilir , İP suspend olabilir, ürün suspendi , payment suspendi olabilir senin tahmin etmen gerekiyor yaptığın işlemler dolayısıylax Yorumla Soran +1 yıl Knk kaç tl Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl 1000 liraya bakarım problemi sana söylerim + mailini de atarım Yorumla Soran +1 yıl Knk 1000 liraya zaten yapamayacak kimse olmaz Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Son 500 olur bro yok dersen bu fiyata problemi bulan da olmaz, sattığın ürün ne senin? Dijital mi? Yorumla Soran +1 yıl Knk hesabı yeni kurdum ve kapatıldı sorun falan hiç bir şey yok bu maili attılar ve bir kaç kişi ödemeden dolayı sorun yaşıyorsundur dedi Yorumla Soran +1 yıl Banka kartı oluyor mu birde etsyde Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl İnstadan yaz yardımcı olayım @emirkirax Yorumla Soran +1 yıl İnsta kullanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir uyg kullanmıyorum Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Yapacak bir şey yok o zaman Yorumla Soran +1 yıl Banka kartı olur mu illa krd kartımı lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Görmem gerekiyor hesabınızı eklediğiniz ürünü , ücretli danışmanlık verebilirim isterseniz
Ne alaka
Ne ne alaka? E-ticaret uzmanıyım etsy bildiğin gibi bir platform değil farklı IP adresinden bile girsen suspend yiyorsun.
Knk biliyorumda sadece şunu demek istiyorum şöyle bir mail geldi neden suspend oldum
Kardeşcan bunun bir ton suspend sebebi var etsy bunu açıklamaz sana, new login suspendi olabilir , İP suspend olabilir, ürün suspendi , payment suspendi olabilir senin tahmin etmen gerekiyor yaptığın işlemler dolayısıylax
Knk kaç tl
1000 liraya bakarım problemi sana söylerim + mailini de atarım
Knk 1000 liraya zaten yapamayacak kimse olmaz
Son 500 olur bro yok dersen bu fiyata problemi bulan da olmaz, sattığın ürün ne senin? Dijital mi?
Knk hesabı yeni kurdum ve kapatıldı sorun falan hiç bir şey yok bu maili attılar ve bir kaç kişi ödemeden dolayı sorun yaşıyorsundur dedi
Banka kartı oluyor mu birde etsyde
İnstadan yaz yardımcı olayım @emirkirax
İnsta kullanmıyorum
Hiç bir uyg kullanmıyorum
Yapacak bir şey yok o zaman
Banka kartı olur mu illa krd kartımı lazım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!