İnternet & Teknoloji Sosyal medya/platform bağımlılıgınız var mı? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık olarak günde kaç saatinizi sosyal medya/platforma ayırıyorsunuz?🙄🧟 Sosyal medya/platform bağımlılıgınız var mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır sosyal medya bağımlısı değilim 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bağımlılık değil de girince çıkamıyorsun. Mesela Instagram reelslerde kayboluyorsun. Reels demişken birikti yine sabah bakarım artık 😅 1 6 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Sanki biz bakmıyoruz gibi bi de sürekli atıyorlar 😂 MuhteşemGüneş +1 yıl Sorma ya ama ben şikayet etmiyorum edemem çünkü arkadaşımın bana attığından fazladır benim ona attığım 😁😂 кая_кüяеsi +1 yıl Ben çok atmam da Tiktokla sürekli dine imana çagırıyor beni canım anneciğim 😅Tiktokum olmadıgı için tebliğ yarıda kalıyor 😂😂 MuhteşemGüneş +1 yıl 😂😂 bu iyiymiş ya analarımızı bile elimizden aldı bu tiktok benimki de bağımlıdır 😅 кая_кüяеsi +1 yıl Teknoloji çagına geç girdikleri için bizden daha meraklılar 😅 MuhteşemGüneş +1 yıl Umarım geçer 😄
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bağımlılık yok. Müsait olduğum zaman girerim bakınırım. Heyecanlı değilim 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Biz heyecandan ölüyoz 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bildirim gelince elin ayağına dolanıyor senin 🤪 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Calismadgm icn biraz fazla ama genel olark kitap okurm 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl internet çağındayız öyle bağımlılıklarımız olur mu hiç 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmaz mı bea. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 692 cevap paylaştı. Hayır yok.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır sosyal medya bağımlısı değilim
Bağımlılık değil de girince çıkamıyorsun. Mesela Instagram reelslerde kayboluyorsun. Reels demişken birikti yine sabah bakarım artık 😅
Sanki biz bakmıyoruz gibi bi de sürekli atıyorlar 😂
Sorma ya ama ben şikayet etmiyorum edemem çünkü arkadaşımın bana attığından fazladır benim ona attığım 😁😂
Ben çok atmam da Tiktokla sürekli dine imana çagırıyor beni canım anneciğim 😅
Tiktokum olmadıgı için tebliğ yarıda kalıyor 😂😂
😂😂 bu iyiymiş ya analarımızı bile elimizden aldı bu tiktok benimki de bağımlıdır 😅
Teknoloji çagına geç girdikleri için bizden daha meraklılar 😅
Umarım geçer 😄
Bağımlılık yok. Müsait olduğum zaman girerim bakınırım. Heyecanlı değilim
Biz heyecandan ölüyoz 😂
Bildirim gelince elin ayağına dolanıyor senin 🤪
Calismadgm icn biraz fazla ama genel olark kitap okurm
internet çağındayız öyle bağımlılıklarımız olur mu hiç
Gündemi takip ediyoruz
Olmaz mı bea.
Can sıkıntım göre değişir
Hayır yok..
7/24