Öncelikle hiç kullanmadım ama az önce KS'de gördüm de birisi bir saatte 13.000 lira kazanmış Tiktok'ta, hiç Tiktok kullanmadım, Tiktok öğrenme yollarını yazsın biri :)

Öncelikle hiç kullanmadım ama az önce KS'de gördüm de birisi bir saatte 13.000 lira kazanmış Tiktok'ta, hiç Tiktok kullanmadım, Tiktok öğrenme yollarını yazsın biri :)
Saatte 13 bin lira kazananlar şu an kodesteler ;) Para o kadar kolay kazanılıp hesabı verilmeden harcanırsa bir geri dönüşü olur bu işin, bu da sizi bir tık üzebilir ;)
O arkadaş ne yapmış da saatte 13 bin TL kazanmış sordun mu? TikTok ya da Instagram gibi sosyal medyada çok fazla takipçisi olan kadınların büyük bir çoğunluğu vücudunu sergileyerek takipçi kazanıyor. Bence hoş değil.
Heryerde karşımıza çıkan şey erkekler eşlerine yonelmektense gotuntuye binlerce lira atıyorlar
Gerçekten Tiktok kadar nefret ettiğim bir uygulama yok o kadar saçma ki kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç indirmedim ama çevremde kullanan var aşırı canım görünüyorlar bana göre
Cevap
13Cevap
Video çekerek başla
boş ver kullanma sen yinede ne iğrençlikler yapıyor larki o paraları kazanıyorlar görme duyma bilme tertemiz kalmak istiyorsan kullanma sakın
Meme aç kazanırsın büyük memen varsa o iş kolaydir
İndiriyorsun ve sadece yukarı aşağı kaydırıyorsun video izliyorsun ben öyle yapıyorum
Tiktok kullanan insanın zeka seviyesi ciddi anlamda düşüktür. Seni bi engelliyim
onların ruhu o. pu olmuş bende o yolda giderim diyosan ahanda orada tiktok
Bence en sondan. hiç kullanmamamk en iyisi
Akıllı bir telefon almaktan
soyunmakla başlamak azım
Bence baslamamak gerek
Nasıl kazanıcaz ki çok zor biz erkekler olarak
Yalvarmak işe yarıyor ama maymunluk yapmakta 😁
Hiç başlamamalısın askim
Netflix miyiz boş ver kendini gösterme.
ben bişey anlmadım akan bir video
tiktok kullanarak başla
Baştan 😅