İnternet & Teknoloji Kızlarla tanılabileceğim site var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar aynı şehirden kızlarla tanışmak için güzel Bi site var mı. Güncellemeler+1 yıl Her 2 kişiden biri önyargılı, ukala, kaba oluyor. Buna da alıştık teşekkürler Kızlarla tanılabileceğim site var mı? Cevapla Site Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bizim sitede 3 blok var, hepsi 40 yaş üstü be kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Sen hangi şehir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi şehirdesin 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Ankara da yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ist Yorumla Soran +1 yıl Keşke Ankara olsaydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke.. Yorumla Soran +1 yıl İstek atayım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şehirden aramiyo muydun xhsj Yorumla Soran +1 yıl Konuşuruz nolcak Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmin ne ya kaç kişi birden istek atıyor Yorumla Soran +1 yıl Onur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gitmeyen bişey mi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet burada pp yapan biri ne kadar akıllı olabilir ki diye düşündüm.. Yorumla Soran +1 yıl Tek Bi resim var sonuçta. Sorun olmayacağını düşündüm. Yorumla Soran +1 yıl Kaldırrım olmadı umrunda değil. Konuşmak istiyor musun hala Yorumla Soran +1 yıl Umrumda* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hyr ya nasıl istiyorsan öyle takıl ne benim için uğraşiyon boş ver bb Yorumla Soran +1 yıl Uğraşmayı seviyorum. Kırma beni Yorumla Soran +1 yıl Yaşım da 21 bu arada yanlış yazıyor orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bnden 3 yaş küçüksün kardeşimle aynı yaştasın yazma bna Yorumla Soran +1 yıl Sana da akılsız lazımmış zaten boşa kastın bu kadar. Sohbet edelim dedik. Sevgilim de 3 yaş büyüktü benden Yorumla Soran +1 yıl Bende şöyle diyim o zaman akıllı birinin bu sitede ne işi var. Düşünce yapın mükemmel. bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bizim sitede 3 blok var, hepsi 40 yaş üstü be kanka
😅 Sen hangi şehir
Bi bitmediniz ya
Öyle deme yaav
şehrini söyle bakalım aşko
Ankara aşko
Hangi şehirdesin
Ankara da yaşıyorum
Ben ist
Keşke Ankara olsaydın
Keşke..
İstek atayım mı
Aynı şehirden aramiyo muydun xhsj
Konuşuruz nolcak
Attım
İsmin ne ya kaç kişi birden istek atıyor
Onur 😅
Hoşuna gitmeyen bişey mi oldu
Evet burada pp yapan biri ne kadar akıllı olabilir ki diye düşündüm..
Tek Bi resim var sonuçta. Sorun olmayacağını düşündüm.
Kaldırrım olmadı umrunda değil. Konuşmak istiyor musun hala
Umrumda*
Hyr ya nasıl istiyorsan öyle takıl ne benim için uğraşiyon boş ver bb
Uğraşmayı seviyorum. Kırma beni
Yaşım da 21 bu arada yanlış yazıyor orada
Bnden 3 yaş küçüksün kardeşimle aynı yaştasın yazma bna
Sana da akılsız lazımmış zaten boşa kastın bu kadar. Sohbet edelim dedik. Sevgilim de 3 yaş büyüktü benden
Bende şöyle diyim o zaman akıllı birinin bu sitede ne işi var. Düşünce yapın mükemmel. bb