İnternet & Teknoloji Ekran süreniz kaç saat oluyor? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru Ekran süreniz kaç saat oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiç dikkat etmiyorum gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. En fazla 1 saat falan 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 916 cevap paylaştı. Bu kadar 0 4 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Maşallah Yorumla s Taciiiii +1 yıl Tam sorusunu sormalık bi ss olmuç Yorumla hasanmerkit_ +1 yıl Amoled ekran yanması yaşama da naparsan yap kral Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sıkıntı yok şimdilik Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dün 6 saat 13 dk imiş. ortalama 4 saat. :D 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1-4 saat arası değisiyor genelde. Eskiden 8-9'u buluyordu arada 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl izlemiyorum, dinliyorumdur. çoğu işimi telefonumla çözüyorumdur. 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 5 küsür saat telefon, bir bu kadar daha tablette oluyor. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl 63.15 şu an. 63 saat değildir herhalde 🤣 1 saat 18 dk bence 😬 0 0 Yorumla
Filbocegi001 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Inan hic bilmiyorum, Ekran süremi kapatmistim 😅 0 0 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Çocuk olmadan önce baya bir vakit geçiriyordum ama şimdi toplasan günde 1 ya da 2 saat anca. 0 1 Yorumla Playadelrey +1 yıl O da iyi Yorumla
MüthiiişBirŞey Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmem hiç ölçmedim. Siz nasıl ölçüyorsunuz. 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ayarlarda var Yorumla MüthiiişBirŞey +1 yıl Anladım sagolasin Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl 15 saatten fazladır diye tahmin ediyorum 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Pil sağlığı düştüğü için 5 saat maksimum 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. 8 saat 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Hesaplamadım 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Değişiyor... 0 0 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Çok ya en az 12 saat 0 3 Yorumla jwjwk +1 yıl Bana hasta diyene bak Yorumla mertᴄan +1 yıl @jwjwk sen kimsin ya Yorumla jwjwk +1 yıl Ruhun Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. 10 dakika 0 26 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yok be o kadar değldir Yorumla Rascoln36 +1 yıl Kendi ayarladığımı sormuyor musun Yorumla aloneenolaa +1 yıl Hayır ya telefona bakma süresi Yorumla Rascoln36 +1 yıl Gün içinde ne kadar baktığımmı asdfhjasdf valla anlamadım ben Yorumla aloneenolaa +1 yıl Telefonda ne kadar vakit geçirdiğin işte Yorumla Rascoln36 +1 yıl Haa işteyken 0 yani 8-19 arası nerdeyse toplam 15 dakika falan ondan sonrada 2-3 saat anca Yorumla aloneenolaa +1 yıl İyiymiş ya benim 5 saat max azaltmaya çalışıyorum Yorumla Rascoln36 +1 yıl Çokmuş senin ama benimde tatil günleri o kadar oluyor Yorumla aloneenolaa +1 yıl Benim hep okul varken de yokken se Yorumla Rascoln36 +1 yıl Senin süreler uzun azalt ama Yorumla aloneenolaa +1 yıl Evet ya deniyorum işte Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bir çaban var mı Yorumla aloneenolaa +1 yıl Var wjxjs instagrama 1 saatten fazla girmemeye çalışıyoruz Yorumla Rascoln36 +1 yıl Gün içinde bunu 15 dk bölersen daha uzun süre olur bu hem böylece sıkılmamış olursun asdfhjasdf Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ya ben girip uzun süreler kalmıyorum sık sık giriyorum böyle birikiyor Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sık sık girince her girdiğinde 10-15 dk takılsa 5 saat olması normal Yorumla aloneenolaa +1 yıl İnstagram da 5 saat takılmıyorum genel telefona bakma süresi o Yorumla Rascoln36 +1 yıl Anladım onu belli ki telefon hep elinde ve sık sık telefonla oynuyorsun Yorumla aloneenolaa +1 yıl Hep değil ya wjzjs 19 saat falan ayrıyız Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bunun 9 saati uyku ama asdfhjasdf Yorumla aloneenolaa +1 yıl 7 saat uyuyan ben sjxjs Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ayrıca uyurken de bakıyorum ben wjxjs bazen mesaj yazdığım oluyor sabah hatırlamıyorum Yorumla Rascoln36 +1 yıl Uyurbakar ollmuşsun o zaman asdfhjasdf Yorumla aloneenolaa +1 yıl Olabilir Yorumla Rascoln36 +1 yıl Uyku demişken sabah 7 de kalkacak olan ben asdfhjasdf müsadenle iyi geceler Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ben de kalkıcam wjxjsjs byy Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. 24 saat. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hiç dikkat etmiyorum gadası
En fazla 1 saat falan
Bu kadar
Maşallah
Tam sorusunu sormalık bi ss olmuç
Amoled ekran yanması yaşama da naparsan yap kral
Sıkıntı yok şimdilik
Böyleymiş.
Dün 6 saat 13 dk imiş.
ortalama 4 saat. :D
1-4 saat arası değisiyor genelde. Eskiden 8-9'u buluyordu arada
izlemiyorum, dinliyorumdur. çoğu işimi telefonumla çözüyorumdur.
5 küsür saat telefon, bir bu kadar daha tablette oluyor.
63.15 şu an. 63 saat değildir herhalde 🤣 1 saat 18 dk bence 😬
Inan hic bilmiyorum, Ekran süremi kapatmistim 😅
Çocuk olmadan önce baya bir vakit geçiriyordum ama şimdi toplasan günde 1 ya da 2 saat anca.
O da iyi
Bilmem hiç ölçmedim. Siz nasıl ölçüyorsunuz.
Ayarlarda var
Anladım sagolasin
15 saatten fazladır diye tahmin ediyorum
işlerim gereği her an
Hiç bilmiyorum
Pil sağlığı düştüğü için 5 saat maksimum
8 diyo bende ama yalan ya
En fazla 1 saat
İşime bağlı bu biraz
8 saat
Hesaplamadım
3 falandır
6 saat 52 dakika.
Değişiyor...
Çok ya en az 12 saat
Bana hasta diyene bak
@jwjwk sen kimsin ya
Ruhun
5 saat falan çok...
Sınırsız süruyor
6 saat
10 dakika
Yok be o kadar değldir
Kendi ayarladığımı sormuyor musun
Hayır ya telefona bakma süresi
Gün içinde ne kadar baktığımmı asdfhjasdf valla anlamadım ben
Telefonda ne kadar vakit geçirdiğin işte
Haa işteyken 0 yani 8-19 arası nerdeyse toplam 15 dakika falan ondan sonrada 2-3 saat anca
İyiymiş ya benim 5 saat max azaltmaya çalışıyorum
Çokmuş senin ama benimde tatil günleri o kadar oluyor
Benim hep okul varken de yokken se
Senin süreler uzun azalt ama
Evet ya deniyorum işte
Bir çaban var mı
Var wjxjs instagrama 1 saatten fazla girmemeye çalışıyoruz
Gün içinde bunu 15 dk bölersen daha uzun süre olur bu hem böylece sıkılmamış olursun asdfhjasdf
Ya ben girip uzun süreler kalmıyorum sık sık giriyorum böyle birikiyor
Sık sık girince her girdiğinde 10-15 dk takılsa 5 saat olması normal
İnstagram da 5 saat takılmıyorum genel telefona bakma süresi o
Anladım onu belli ki telefon hep elinde ve sık sık telefonla oynuyorsun
Hep değil ya wjzjs 19 saat falan ayrıyız
Bunun 9 saati uyku ama asdfhjasdf
7 saat uyuyan ben sjxjs
Ayrıca uyurken de bakıyorum ben wjxjs bazen mesaj yazdığım oluyor sabah hatırlamıyorum
Uyurbakar ollmuşsun o zaman asdfhjasdf
Olabilir
Uyku demişken sabah 7 de kalkacak olan ben asdfhjasdf müsadenle iyi geceler
Ben de kalkıcam wjxjsjs byy
24 saat.
1 galiba
4-5 saat
24..
Çok fazlaa
9 ve 12 bazen
12 oluyo cogunlukla
Tüm gün