İnternet & Teknoloji En sık kullandığınız sosyal medya platformu hangisi? Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bazen zamanın nasıl geçtiğini anlamayız..🎤 Instagram 📷 Twitter 🐦 Facebook 🔖 Snapchat 🤳 WhatsApp 📞 LinkedIn 👨💻 Kullanmıyorum 🔞 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Facebook diyen bana ulaşsın:) En sık kullandığınız sosyal medya platformu hangisi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Instagram ve aşağıda Twitter'ın karşısındaki uygulama ne pembe mavi 🟣🔵? 1 2 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Bilgim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver o zaman 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. youtube ve burası 1 2 Yorumla Kafkas01 +1 yıl YouTube güzel be Yorumla thecutewitch +1 yıl evet size katılıyorum 👍 Yorumla
ezgiiimiyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Instagram ya da Twitter 1 3 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Şu Twitter'a ten ben ısınamadim sanırım Yorumla ezgiiimiyy +1 yıl Sarıyor özellikle onun reels olan twitleri çok güzel kckckckckck Yorumla Kafkas01 +1 yıl Alışmış kudurmuştan beterdir ben Instagram devam:) Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Ilk burası sonra Instagram sanırım. Zbhd 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Burası.🤦 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Whatsapp. 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Bir numaranı alırım 😂 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl YouTube 1 1 Yorumla Kafkas01 +1 yıl YouTube gibisi var mı be Yorumla
KüfYeşili Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bakmamaya çalışıyorum genelde 1 6 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Sonra çıkamıyorsun :) Yorumla KüfYeşili +1 yıl Maalesef Yorumla Kafkas01 +1 yıl Sınava falan mı hazırlanıyorsun Yorumla KüfYeşili +1 yıl İş güç dersler aynen Yorumla Kafkas01 +1 yıl Ben de sık kullanıyorum, dedim bari faydalı içerikleri takip edeyim Yorumla Kafkas01 +1 yıl Çalışıyor musun ayriyeten Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. kızlaraoruyor var sadece o var bı tek o var 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. KızlarSoruyor kullanıyorum en çok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burasi 1 3 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Burasını unuttum 👀 onu da siz tamamlayın 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊👍🏼 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Hangi kategoriyi tercih ediyorsun en çok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece burası 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Instragm ve burası 1 0 Yorumla
Türkmantolumadonna Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Instaa 1 5 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Kullanıcı adın ne Yorumla Türkmantolumadonna +1 yıl Buraya yazmamı beklemiyosun heralde Yorumla Kafkas01 +1 yıl Mesaj da atabilirsin 😄 Yorumla Türkmantolumadonna +1 yıl Xper yeterli degill Yorumla Kafkas01 +1 yıl Takip at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Instagram
Instagram ve aşağıda Twitter'ın karşısındaki uygulama ne pembe mavi 🟣🔵?
Bilgim yok
boş ver o zaman 😂
youtube ve burası
YouTube güzel be
evet size katılıyorum 👍
Instagram ya da Twitter
Şu Twitter'a ten ben ısınamadim sanırım
Sarıyor özellikle onun reels olan twitleri çok güzel kckckckckck
Alışmış kudurmuştan beterdir ben Instagram devam:)
Ilk burası sonra Instagram sanırım. Zbhd
Burası.🤦
Whatsapp.
Bir numaranı alırım 😂
YouTube
YouTube gibisi var mı be
Bakmamaya çalışıyorum genelde
Sonra çıkamıyorsun :)
Maalesef
Sınava falan mı hazırlanıyorsun
İş güç dersler aynen
Ben de sık kullanıyorum, dedim bari faydalı içerikleri takip edeyim