Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar ben Türkiye’ den İngiltere’ye geldim ve bu ülkede oturum hakkı almak istiyorum benim merak ettiğim buranın hükümeti Türkiye’den istese arama verilerimize ulaşabilirmi adli sicil kaydı vb gibi bilgileri Türkiye paylaşabilirmi örneğin bu işimli şahsın türkiyede aranması suçu var mı diye bilgi isterim İngiltere Türkiye’den ve İngiltere Hükümeti isterse e-devlet şifrenizi size sormadan konsolosluktan alıp araştırma yaparlarmı Allah rızası için bilgisi olan ciddi yazsın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uluslar arası yazışmalar ile her bilgiyi edinmeleri mümkün. Yeter ki edinmek istesinler.
Öyle bir şey olmaz. Herkesin gizliliği İngiltere'de az çok güvende.
İngiltere bunu anlamıcak kadar safsa, İngiltere bitmiştir, puhahaha :D
Nasıl
ingiltere büyük bir ülkedir diye biliyorum, hesabına gelmezse seni geri postalarlar bnce
E devletime girerlermi
yoo, konsolosluktan alırlar, her geleni niye vatandaşı yapsın
Tamamda yasak değilmi
A dan Z ye herşeyi öğrenirler neden hırsızlık falan mı yaprın noldu
Sanmıyorum
Ananın donuna kadar öğrenirler ve anında sınırdışı
Niye sonırdışı zaten millet türkiyede aranması olunca yurtdışına kaçıyor anlıyonmu da konuşuyon boş boş
Anlıyorum ingiltere asla problemli insanları almaz ve her verine e devletine girmeden ulaşabilir. Devlet senin bilgilerini e devletine girerek mi görüyor. Zaten vatandaşlık veri tabanında şak diye TC girince 1 tuşla dokuluyor her şey.
Hayır.