2 aylığına Türkiye’ye geldim. Turkcell hattım vardı 2 ay geçerli paket tanımladılar tam 70gb.

Henüz paketin bitmesine 15 gün kala internetim bitti 😡 hemde aşırı kullanmadığım halde.
Sizce Turkcell neden çok internet yiyor?
2 aylığına Türkiye’ye geldim. Turkcell hattım vardı 2 ay geçerli paket tanımladılar tam 70gb.

Henüz paketin bitmesine 15 gün kala internetim bitti 😡 hemde aşırı kullanmadığım halde.
Sizce Turkcell neden çok internet yiyor?
Merhaba. Kullanmadığın halde çok çabuk bitmez normalde. Yanlışlıkla açık unutmuş olabilirsin, bir şekilde mobil veri hizmetini kullanmışsındır. Durduk yere bitmez. 13 yıldır Turkcell kullanıcısıyım, son beş altı yıldır da sürekli paket yaparım. Öyle durduk yere bitmez. Video vs izleme, onlar çok MB götürür.
Cevap
25Cevap
Bende aynı sorunu yaşıyorum eski operatöre göre ve ek paket aşırı pahalı, 3 hafta 10 gb a 240 lira verdim bu ay
Hayır ama bunu Akrabalardan da duydum bir iki kişisem şu an Paketleri aynı kullanımda hızlı bitiyormuş diye.
Türkcelin 20 gb ile vodafonun 20gb arasında çok fark var. Vodafondayken her boku yapıyodum bitmiyodu türkcelde 20 dolmadan bitiyor
Bende Vodafone kullanırken çabuk biter gibi geliyordu şimdi Turkcellden çok memnunum her yönden
Bu instagram reels videolar çok götürüyor çünkü bazı videolar 4k çözünürlükte
Bir kaç kişiden daha aynı şikayeti duydum. İnsan, acaba hile mi yapıyorlar diye düşünmeden edemiyor
Kullanım oranlarını kontrol et. En çok veriyi hangisi kullanıyor
En iyi Vodafone iPhone'u kullanıyom ama internet az gidiyo bnde
Harbiden de neden turkcell de çabuk bitiyo bu lanet
4G açıksa su gibi gider hatta kullanmadigin zaman bile 3g yi de kapatirsan efsane tasarruf edersin
Hızlı olduğu için Amerikam arabası gibi yiyiyor.
İnternet hızlı falan değil! 4g çekiyor evin içinde internet çok yavaş kızlar soruyora bile giremiyor. Sudan balkonda donuyorum 😅 balkonda 2 çubuk çekiyor da internete giriyor Turkcell 😡
İnsta falan çok yiyor
Maltada yemiyor mu Instagram? Orada neden paket bitmiyordu?
Bilmem
Sürekli video izlersen bitmesi giyet normal
Sürekli kullanmıyorum
Hayır, dörtte birini bile kullanamıyorum.
Güncelleme den dolayı olmuştur
Bedava internet yap 😂
İnsta tiktok falan varsa normal bitmesi
Instagramdan sadece storylere bakıyorum. Genelde twitter falan kullanıyorum
videolar çok çabuk bitirir ör youtube
Sosyal hesao fazla kullanma
4.5G'de hızlı biter internet
@Nükleerteori o kadar hızlı bitmez
@Fearlesgirll Bitebilir. Kullanıma bağlı
Aşırı kullanmadığını belirtmiş detayda o yüzden dedim :)
Hangi telefonu kullanıyorsun
GM 5 plus
Çünkü hızlı
Ne hızlısı 😂 şehir merkezi haricinde Turkcell çok kötü. Şu an ilçedeyim 2 çubuk çekiyor evin dışında. İçeri girince tek çubuk oluyor internete girmiyor
Bu değerli bilgiler için teşekkür ederim 😂
Bende niye bitmiyor
Bende acaba iPhone kullanıyorum diye mi bitiyor anlamadım. Belçika’da da 20gb paketim vardı bitmedi ama onda Instagram tiktok ve Twitter sınırsızdı belki ondan bitmezdi
Yurtdisi paketinde durum nasıl bilmiyorum ama ara sor çok ornmli ise degilsede yeni paket mi alıyorsun napiyorsun yap işte kanka
Mecbur ek 20gb paketi aldım
Şimdi tr de misin
Evet
Turkcell iyi bir firmadir bende yıllardır kullanıyorum ve bu tarz olay hiç başıma gelmedi
70 gb iyi bitirmişsin
Vodafone de böyle
G den dolayıdır
4G'yi açık tutma
Açık bırakıyorsundur
3g geri dön
Video izlersen biter
Bitmez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar