İnternet & Teknoloji Görmeden nasıl okurum? Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba Instagram'da bana biri istek atmış ama merak ettim fakat görmek istemiyorum nasıl belli etmeden okurum? Güncellemeler+1 yıl 🌷🌷 Güncellemeler+1 yıl Okudum yanlışlıkla gerek kalmadı 😅 Görmeden nasıl okurum? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Görmeden okuyamazsınız 0 1 Yorumla Wildflower_ +1 yıl Evet yanlışlıkla girdim teşekkür ediyorum
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl iPhone ise Profile uzun basınca tüm attıkları görünüyor yanlışlıkla balona tıklamazsan okumamış olarak görünürsün 0 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl gorse nolur gorunmuyo zaten gorunse nolur ıstersen kabule der ıstemessen engellersın cok kolayyy 0 1 Yorumla Wildflower_ +1 yıl Ama egolu biri durmak istemiyorum ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bildirimden okunmuyor mu 1 6 Yorumla Wildflower_ +1 yıl Hayır sadece bir kaç kelime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben genelde şöyle yapıyorum mesajları okumak için veya hikayeye bakmak için önce inst yeniliyorum sonra interneti kapatıp bakıyorum Yorumla revolver-34 +1 yıl ac oku amma kastınyaaa Yorumla Wildflower_ +1 yıl Gördüm artık cevap vermem ama Yorumla revolver-34 +1 yıl :) benmı yazmısım cevap vermıceksın Yorumla Wildflower_ +1 yıl 😄😄 iltifat etmiş ama ben off pişman oldum açtığıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görmeden okuyamazsınız
Evet yanlışlıkla girdim teşekkür ediyorum
iPhone ise Profile uzun basınca tüm attıkları görünüyor yanlışlıkla balona tıklamazsan okumamış olarak görünürsün
gorse nolur gorunmuyo zaten gorunse nolur ıstersen kabule der ıstemessen engellersın cok kolayyy
Ama egolu biri durmak istemiyorum ki
Bildirimden okunmuyor mu
Hayır sadece bir kaç kelime
Ben genelde şöyle yapıyorum mesajları okumak için veya hikayeye bakmak için önce inst yeniliyorum sonra interneti kapatıp bakıyorum
ac oku amma kastınyaaa
Gördüm artık cevap vermem ama
:) benmı yazmısım cevap vermıceksın
😄😄 iltifat etmiş ama ben off pişman oldum açtığıma
Neyi?
Mesajı