İnternet & Teknoloji Instagram'a 7 günlük story atma özelliği geliyormuş! Sizce buna gerek var mı? izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Instagrama 7 günlük story atma özelliği geliyor muş çok sık story atıyor musunuz? Instagram'a 7 günlük story atma özelliği geliyormuş! Sizce buna gerek var mı? Cevapla Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben story atmam 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eyvah. Milletin saçma storylerine 7 gün katlanmak zorunda kalacaz 1 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl artık bir şey icat edemiyorlar, saçmalıyorlar puahhahah :D 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. hayır hatta hiç atmam bana göre gereksiz bir özellik 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ay abi araba 7 gün araba ve tatil storiyisi izlemek istemiyoruz amsm 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Ben normal foto bile atmıyorum nerdeyse şunların çıkardıklarına bak aq 2 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bı bu eksikti yeterince saçma paylaşımlar goruyoz zaten bide süresimi uzatiliyomus.. 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Artık üst barı daha çok doldururlar. Uygulamayı silme vakti geldi. 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Story atmıyorum , çünkü gerek yok. 😂 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Nadir atıyorum o da 7 gün kalcaksa ohoo 😅 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Story atmam atanlarada bakmam 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Hesabı kapatalı Çok oldu zaten story atmazdim pek. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bence gerek yok 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. Çok iyi 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben story atmam
Eyvah. Milletin saçma storylerine 7 gün katlanmak zorunda kalacaz
artık bir şey icat edemiyorlar, saçmalıyorlar puahhahah :D
hayır hatta hiç atmam bana göre gereksiz bir özellik
Ay abi araba 7 gün araba ve tatil storiyisi izlemek istemiyoruz amsm
Sırf o kişi görsün diye story süresini bile uzatmışlar
Ben normal foto bile atmıyorum nerdeyse şunların çıkardıklarına bak aq
Bı bu eksikti yeterince saçma paylaşımlar goruyoz zaten bide süresimi uzatiliyomus..
Artık üst barı daha çok doldururlar. Uygulamayı silme vakti geldi.
Instagrama para atma özelliği bile geldi🙂
Habire aynı kişileri görmek 🤮
Kullanmıyorum
Story atmıyorum , çünkü gerek yok. 😂
Nadir atıyorum o da 7 gün kalcaksa ohoo 😅
Instagram kullanmıyorum.
Story atmam atanlarada bakmam
Influencerler b0ku yedi desene
Çok gereksiz bence
Hesabı kapatalı Çok oldu zaten story atmazdim pek.
Saçmalık
Gereksiz bence.
bence gerek yok
Gereksiz
Story ne oluyor
İyice bk oldu
Saçma sapan şeyler
Gerek yok
Çok iyi
Yok be
Hiç gerek yok
Bence gereksiz.