İnternet & Teknoloji Rehberde olmayan sildiğim kişi WhatsAppta hala kişiler kısmında görünüyor nasıl sileceğim lütfen yardımcı olun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilen varsa lütfen baksın gerçekten önemli ya Rehberde olmayan sildiğim kişi WhatsAppta hala kişiler kısmında görünüyor nasıl sileceğim lütfen yardımcı olun? Cevapla WhatsApp Soruları Rehber Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Laylommmz73 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bildiğim kadarıyla yenileyince hemen siliniyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor tatlim ya Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yenile watsup bi 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Yeniledim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Gitmesi lazim Yorumla Soran +1 yıl Gitmedi işte bende anlamadim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Telefon ne kullandigin Yorumla Soran +1 yıl Samsung a70 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Google yedekli duruyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki nasıl sileriz Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Google kisilerime gir ordan sil Yorumla Soran +1 yıl Hm tamamdir çok teşekkür ederim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Yenile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. E postadan 0 0 Yorumla
selimgk Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl O silinmez çabuk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak peki Yorumla selimgk +1 yıl Zamanla kendisi silinir bildiğim kadarıyla Yorumla Soran +1 yıl Offf ama hep siliyordum Yorumla selimgk +1 yıl Gene de yarın sorayım sizin için kardeşim telefon yazılımcısı bilir o Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmmmm Yorumla selimgk +1 yıl Rica ederim Yorumla selimgk +1 yıl Ama buraya pek girmiyorum herhangi bir sosyal medyan var mı dönüş yapayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bildiğim kadarıyla yenileyince hemen siliniyor
Olmuyor tatlim ya
Yenile watsup bi
Yeniledim
Gitmesi lazim
Gitmedi işte bende anlamadim
Telefon ne kullandigin
Samsung a70
Google yedekli duruyor olabilir