Bilgisayar modelimden kaynaklı olabilir ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Model HP victus, opera hesabım, youtube hesabım, gameloop gibi oyun hesaplarım sürekli belirli aralıklarla kapanıp duruyor.
Birde omen uygulamasında indirdiğim duvar kağıtlarını uygulamada bulamıyorum, nereden bulabilirim?
Gameloop'ta hesap oluşturamıyorum, google hesabımla girmeye çalıştığımda küçük bir sekme beliriyor ve o sekme sonra kapanıyor ama hesabı oluşturmuyor
Birde omen uygulamasında indirdiğim duvar kağıtlarını uygulamada bulamıyorum, nereden bulabilirim?
Gameloop'ta hesap oluşturamıyorum, google hesabımla girmeye çalıştığımda küçük bir sekme beliriyor ve o sekme sonra kapanıyor ama hesabı oluşturmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çerezler siliniyordur sürekli
Çerezleri silen bir ayar var belli ki, bilgisayarda öyle bir temizlik programı varsa kontrol et.
Evet çerezleri silen bi temizleme programı kullanıyorum
O yüzden çıkış yapılıyor sürekli.
Denicem teşekkür ederim
Rica ederim.
Sana tavsiyem Glary Utilities Pro yükle ve ona internetten bir lisans kodu bul.
Sonrasında kayıt defterini temizlet, çok şeyin ilacı o.
Zorlandığın yerde sor link atabilirim.
Genel temizleyici kullanıyor musunuz veya tarayıcı çıkışında çerezleri siliyor musunuz
Evet siliyorum. Cevabı anladım. Cvp için teşekkürler
Rica ederim
zamanlayıcı vardır
Evet haklısınız. Nereden kapatabileceğimi biliyor musunuz. Opera ayarları ve sanki bilgisayar ayarları gibi duruyor ama bilmiyorum