İnternet & Teknoloji 😋😋😋😋😋 şu emoji ne demek tam olarak? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bı arkadaşima hediye almıştım da beğendin mi dedim ve o da beğendiğini ifade ederek bu emojiyi de attı saçma geldi. Güncellemeler+1 yıl Hediye kol saati idi. 😋😋😋😋😋 şu emoji ne demek tam olarak? Cevapla Emoji Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Yani bir çok anlamı var. ya biri yürümek için atmıştır sapık anlamında.. ya da yemek anlamında olabilir 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Anladim teşekkürler 😇 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌸
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ağzım sulandı demek gibi bir şey gadası 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bugün kuzenime sarkastik şekilde kullandım. Arkadaşın bayıldım demek istemiş 0 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yaaa olabilir aslında bayıldım kelimesini kullandı ztn teşekkürler Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bana hiç saçma gelmedi ne var bunda çok düşünmemiştir bence yani öyle basmıştır emojiye :D 0 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Haklı olabilirsiniz. Böyle şeyleri pek takmam ama küçük bir merak işte. teşekkürler Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tadı damağımda kaldı keşke daha çok yesem. Demek galiba 0 3 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Kol saati almıştım yemek değil ki Yorumla Pipetpipet +1 yıl Arkadaşın çok canım o zaman Yorumla Pipetpipet +1 yıl S@lakmış Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 1 kilo antrikot mu aldın bu yemek emojisi değil mi yav 0 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Evet anlamadım ki kol saati almıştım oysa ki Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 939 cevap paylaştı. Çok beğenmiş demek ki sen de çok düşünme artik 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Dudağını yaliyor galiba 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Ağzımın suyu aktı gibi😁 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beğenmiş 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eh işte demiş 0 0 Yorumla
eyllllley Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hediye neydi 0 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Kol saati Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yani bir çok anlamı var. ya biri yürümek için atmıştır sapık anlamında.. ya da yemek anlamında olabilir
Anladim teşekkürler 😇
🌸
Ağzım sulandı demek gibi bir şey gadası
Bugün kuzenime sarkastik şekilde kullandım. Arkadaşın bayıldım demek istemiş
Yaaa olabilir aslında bayıldım kelimesini kullandı ztn teşekkürler
bana hiç saçma gelmedi ne var bunda çok düşünmemiştir bence yani öyle basmıştır emojiye :D
Haklı olabilirsiniz. Böyle şeyleri pek takmam ama küçük bir merak işte. teşekkürler
Tadı damağımda kaldı keşke daha çok yesem. Demek galiba
Kol saati almıştım yemek değil ki
Arkadaşın çok canım o zaman
S@lakmış
1 kilo antrikot mu aldın bu yemek emojisi değil mi yav
Evet anlamadım ki kol saati almıştım oysa ki
Çok beğenmiş demek ki sen de çok düşünme artik
Enfess lezziz her türlü yenir
Dudağını yaliyor galiba
Yalanmak beğenmek anlamına geliyormuş 😀
Ağzımın suyu aktı gibi😁
Yalarım demiş