AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes storyleri açıyodur tek başına yeterli değil de ne bileyim sadece senin olduğun fotolara like atıp diğerlerine atmıyorsa mesela bunda bişey ararım ben
güzel sözler paylaşıyorum onlara bakıyor hep
fotoğraf atmıyorum
Anında bakıyor mu peki? Belki bildirimleri açmıştır
Hayir anında degil oyle yaparsa dikkat çeker zaten
Belki dikkat çekmek istemiştir diye demiştim
olabilir ama oyle yapacak birisi degil kendini ağırdan satmayi seviyor ve utangaç birisi
Utangaç kişileri çözmek zordur herkes için anlam ifade etmeyen şey sizin aranızda anlamlı olabilir belki de ama bunu nasıl öğrenirsin ki
Hisler diyelim. Hissediyorum neyi neden yaptığını. Buradakilere sorayim dedim ama anlam ifade etmiyor diyorlar. Benim için ediyor. Onun için de öyle diye düşünüyorum bakalim.
Onu burdakilerden daha iyi tanıyan sensin o yüzden hislerine güven bence
Oyle yapacam teşekkür ederim sagolun 😊
Rica ederim 🌷
sen erkek dünyasını bilirsin sevdiğinizi nasıl belli ediyorsunuz
Ben henüz kimseyi sevmedim ki 🫤
Seni seven birini seversin umarım karşılıksız olunca ya da karşılığı olup olmadığından emin olamadığında cok yipraniyorsun.
Evet ya umarım öyle olur karşılıklı mı bilmeyince ya çok şey kaçırırsam söylemezsem keşke söylese miydim falan ilerde pişmanlık da olabilir
Şu an o durumdayim zaten
Yanlış bir şey yapıp tümden kaybetmek de istemiyorsun
yanlış bir sey ne yapilabilir mesela anlayamadim
Açılmak gibi
açılırsam kaybederim onu mu diyorsun yok zannetmiyorum zaten benim biseyim degil ayni mahallede yasiyoruz. Benim olmayan birini nasil kaybedecem
Bidaha konuşamayız görüşemeyiz gibi
Evet haklısın. Olmayacaksa hiç olmasın ben arkadaş kalmak isteyenlerden degilim. Ya hep ha hiç.
O zaman senin bi atılım göstermen gerekiyor sanırım başka çare yok açılacak mısın
O niye gelmiyor. Hayir acilmiycam
Utangaç dedin ama işte o nasıl olacak
Utangaç da ben de öyleyim. Kaldi ki fake hesaba gelince rahat rahat konuşmasını biliyor. Gerçek kisiyle neden konuşamıyor sence yoksa konusmak mi istemiyor. Sinirliyim ona.
Fake hesapta seninle mi konuşuyo ki yoksa başkasına yazarken mi
Fake hesaptan konustum onunla şüphelendi onun peşinde olan biri olduğumdan. Kesti konuşmayı. Ben olduğumu anladi mi bilmiyorum.
Anlamamıştır da orada utangaç değil ama sana karşı utangaç davranıyosa belki sevdiğindendir
Gözlerinden belli oluyor sevdiği. Davranislarindan da ama yazmiyor iste. Ben de yazmıyorum. Sinirliyim ona zaten.
Sinirlenme ya bilse senin sevdiğini böyle davranır mıydı hiç
sosyal medyadan ekledim onu anlamasi gerekirdi oylesine eklemedigimi
bildirim gelmiyor arada gec döndüm mesajina kusura bakmayın
Aynı mahallede değil miydiniz bundan eklemişsindir diye düşünüyodur
Yok artik ya. Sevdiğini belli ettiğin kız seni eklemiş sence oylesine mi 😄 Ondan olur mu güldürme beni😄😄😄
Sevdiğini belli etti doğru ya
Niye açılmıyo bu çocuk aa insan konuşurken bişeyler der artık dimi
Konusmuyoruz ki neyse yapacak biseyim yok.
Sosyal medyadan da mı
evet
O zaman konuşmak ister diyeyim insan sevdiğiyle bu nasıl biriymiş böyle
gozler yalan soylemez davranışları da seviyor diyor eee ben de canımın içi degilim anliyorum hissi oldugunu
Hissi yok demiyorum ki neden açılmıyor acaba onu anlamadım ki kaybetmekten korkuyo desem yok sen de gösteriyosun sevdiğini
Yok ben göstermedim sevdiğimi. Sadece sosyal medyadan ekledim anlasin diye.
Anlamıştır yani öyle demiştin
Anlamasi lazim oylesine olmadığını. Bilmiyorum üzgünüm zaten.
Üzülme ya dur bakalım belki ilerleme olur biraz zamana bırak derim
Oyle yapicam teşekkür ederim dinledin vakit ayirdin😊
Rica ederim ne demek zevkle dinledim umarım senin için iyisi hayırlısı olur
Amin hepimiz için cok sagol. Iyi ki çıktın karşıma. Ben onunla evlenmek istiyorum baska bi derdim yok. Sevgililik işleri bana göre degil. Dua eder misin bana 😐
Tabii ederim ya inşallah bir ömür mutlu olun birlikte güzel bir ömür geçirin 🤲
Ne mutlu bana iyi gelebildiysem ☺
amin amin amin. Bu duaya vok ihtiyacim vardi cok sagol. Allah razi olsun senden. Allah kalbine gore versin ve iyi insanlarla karsilastirsin seni.😊
Aminn 🤲 sen de çok sağol çok güzel dua ettin sen de bir ömür mutlu olasın inşallah
Amin hepimiz. Cok sagol kardesim. Bu iyi kalbinden ve pzotifliginden her yere götür lütfen. Burada cok negatif yorum yapıp moralimi bozanlar oldu.😑
Ben sürekli olaylara pozitif yönünden bakılması gerektiğini düşünürüm burdaki yorumlar o yüzden bana çok yanlış geliyor genelde. İnsanların neden kalbini kırarlar ki 🤦♂️
Beni kıran olmadı da gözlemlediklerimden söylüyorum
Evet cok inciten yorumlar okudum. Insanlar kendileri taşımasalar da başkalarının bir kalp taşıdığıni unutmuş ya da bilmiyor.
Kimin umrunda ki kimsenin kimseye saygısı sevgisi kalmamış
Allah sonumuzu hayır etsin. Yaşadığımız zman dilimi cok zor.
Öyle maalesef. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri 🤲
Amin kardeşim. Cok sagol. Kalbine iyi bak. Gittigin her yere iyilik götürmen dileğiyle. Hoscakal. Iyi aksamlar sana.😊
Sen de sağol. Elimden geldiğince iyi bakacağım teşekkür ederim sen de hoşçakall iyi akşamlar iyi günler
Sagol👋🏻
Önemli değil 👋🏻
hdhshdhhs hiç bir anlam ifade etmiyor bence
hayır etmiyor.
Etmiyor
yook ya