İnternet & Teknoloji Hangi fotoğrafı Instagram profili yapayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 111 222 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi fotoğrafı Instagram profili yapayım? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. LCW de en sevdiğim şey kabin tasarımı… 😅 Mesleki deformasyon algıda seçicilik… Soruya gelecek olursam bence ikisi de profillik değil… 🙏🏻 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 222 bnce ama başk foto daha mantıklı ya bunlar kötü bence 2 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Anlaşılan ikisi de güzel değil bana göreBuradaki profil resmin ikisinden daha güzel. 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 2si değil üzgünüm. Bulunduğundan yerden selfie yapsan daha iyi olurdu. 1 0 Yorumla
tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Bence fotoğraf çekilirken daha rahat ve Özgün pozlar verebilirsin 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Ikiside ortamdan dolayı kötü aslında ama sen bilirsn 1 0 Yorumla
zhr_77 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kardeş dağda bayırda çektiğin yok mu ya kabin olmamış sanki 😅 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣sanki Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kendini arka plandan ayıracak biraz daha canlı bir şeyler mi giysen acaba diyorum. Bunlar ne böyle ya bir de PP mi olacaklar? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızma ya sadece sordum 😅 Yorumla
Elizz_sa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Siz erkekler foto çekmeyin ya 2 2 Yorumla Soran +1 yıl ☺️🤣 Yorumla Usemind +1 yıl 😃😃😃😃 Yorumla
Aydın_Genç Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bana 2 daha iyi gibi geldi ama sen bilirsin. Çok bir fark yok açıkçası. 0 0 Yorumla
İzmirbombası5 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Açıyı güzel ayarlamalısın bunlar pek olmamış bence ama tercih olacaksa 1 derim 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl kabınde foto cekınen erkek mı olur 2 0 Yorumla
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ikisi de olmaz 2 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bence de Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç biri abi siz erkekler nie estetik resim çekmiyorsunuz bu ne kabinde resim 2 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Hiç biri tabiki 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Git kilo ver ya 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Boyun çok küçük galiba 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1. resim 2 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. 2 iyi kanka 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. 1deki açı daha iyi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
LCW de en sevdiğim şey kabin tasarımı… 😅
Mesleki deformasyon algıda seçicilik…
Soruya gelecek olursam bence ikisi de profillik değil… 🙏🏻
222 bnce ama başk foto daha mantıklı ya bunlar kötü bence
Anlaşılan ikisi de güzel değil bana göre
Buradaki profil resmin ikisinden daha güzel.
2si değil üzgünüm. Bulunduğundan yerden selfie yapsan daha iyi olurdu.
Bence fotoğraf çekilirken daha rahat ve Özgün pozlar verebilirsin
Ikiside ortamdan dolayı kötü aslında ama sen bilirsn
Kardeş dağda bayırda çektiğin yok mu ya kabin olmamış sanki 😅
🤣sanki
Kendini arka plandan ayıracak biraz daha canlı bir şeyler mi giysen acaba diyorum. Bunlar ne böyle ya bir de PP mi olacaklar?
Kızma ya sadece sordum 😅
Siz erkekler foto çekmeyin ya
☺️🤣
😃😃😃😃
Bana 2 daha iyi gibi geldi ama sen bilirsin. Çok bir fark yok açıkçası.
Açıyı güzel ayarlamalısın bunlar pek olmamış bence ama tercih olacaksa 1 derim
kabınde foto cekınen erkek mı olur
ikisi de olmaz
Bence de
Hintliler gibi olmuşsun
Hiç biri abi siz erkekler nie estetik resim çekmiyorsunuz bu ne kabinde resim
İlk seçenek
111 olan
Hiç birini.
İkisi de saçma pp için
Hiç biri tabiki
KS'icin kullandığın Pp daha güzel