Güncelleme yaptığımızda en son ki yedeklemeye kadar ki mesajlar mı görünür yoksa en son kullandığımız zamankilere kadar mı?
Not: Ekran kırılma sebebiyle telefonumun ekranı değiştikten sonra simi görmemeye başladı telefon. Hiçbir şekilde yardımcı omadılar ekstra ücret istediller. Servisine gitmeye fırsatım olmadı. 4 aydır whatsapı kullanmıyorum, başka cihazlarda da açmadım. Çünkü yedeklemem Ocak ayında kalmıştı ve Ocak'tan Temmuz'a kadarki mesajların silinmesini istemiyordum.
Şimdi ise o telefonumda wifi ile açıp yedekleme yapmak istediğimde güncelleme uyarısı veriyor. Böyle olacağını düşünmemiştim. Güncelleme öncesi yedekleme yapamadım.
Bu güncelleme ile Ocak Temmuz arası görünür mü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En son yaptığın yedekleme neyse o görünür
offf :( neden ama
Niye ki ama?
nasıl niye ki ya, ocaktan temmuza kadar kiler ne olacak
Tamam onlar da dahil zaten? Sen onları sildin mi
neden anlamıyorsun. yukarda yazdıklarımı lütfen okur musun?
yedekliyse silinmez diyorsun. ocakta en son yedekleme.
temmuza kadarkiler yedekli değil ki, öyle olsa son yedekleme Temmuz derim.
son yedeklemesi ocak olan whatsap, ocak Temmuz arasındakileri ne yapar güncelleme sonrası. bunu soruyorum.
Senin telefonun marka modeli ne
note8
aydır kullanmıyorum bu telefonu.
klavyede sıkıntı var. hep eksik yazıyor. 4 aydır diyecektim. 4 aydır telefon kapalı. sim başka telefondaydı. ama whatsap hiç kulanmadım
Format atmadiysan telefona vardır hafızada
heh işte öğrenmek istediğim kısma geldik. hafızadan nasıl bulunuyor. tam olarak yapılması gereken ne ve ben bundan emin olmadan güncelleme de geri yükle de yapmak istemiyorum.
Silinmez yedekliyse
ayır , sadece Ocak ayında yedekleme var. Başka yok.
Yukardaki kişi silinme demiş * . Hangisi doğru. Sorudaki dtayı okuyabilir misin?
Hayır bir şey olmaz korkma
Ama internette her yerde güncelleme sonrası yedeklenmiş zamana kadarki kalır yazıyor.
Hayır