Dinlemek istediğim ama asla başaramadığım bi konu. Atılan seslerin hiç birini dinlemem
sevmiyorum ses kaydı dinlemeyi
Dinlemek istediğim ama asla başaramadığım bi konu. Atılan seslerin hiç birini dinlemem
sevmiyorum ses kaydı dinlemeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl?(Teoman soruşu) Nasıl ses kaydı dinlemezsinnn? Sana ses atacak birileri var ayrı olay ve meraktan çatlamayıp dinlemiyorsun ayrı olay.
Bir de profilde u yazınca master ya da moderatör falan olunca ne oluyor biri aydınlatabilir mi tşkler
hemen aydınlatim, moderatörler site içerisinde yetkili abiler oluyo
M S U harflerini görebilirsin m modlar sadece görüşleri gizleyebilirler S modlar görüş ve soru ve bence gizlerler u modlar önüne gelen her türlü aykırı paylasımı gizleyip hesap dondurabilirler.
Master dediğin xper seviyesi 1-2-3-4-5-6-7- bilge yoda guru master seklinde gidiyor
onlar bi seviye yani
Şimdi oturduu. Bence site içindeki bu hiyerarşiyi açıklayan küçük bir kısım olmalıydı ncjdjckd teşekkürler
Senin sesin 2 saatte olsa dinlenir acayip sarıyooorrrrr sjwjsjajd
Atarım 2 saat ses dinlemek zorunda kalırsın bak :D
Asla böyle bir şey yapmazsın da diyelim ki yaptın dinlerim hatta çarpı 0.25 seçeneği olsa onu bile kullanırdım😂
Ben attığımda dinlenmesini istediğim için mecburen karşı tarafı da dinliyorum. Ya da bazen dedikodu malzemesi çıkıyo falan ohh
Evet dinlemeyip napcaz, bize atmış sonuçta. Nezaketen bile olsa dinlenir :d
Ben de ya özellikle toplu taşımada zorluyor. Telefonu kulağına götürünce ses çıkmıyor ama neyse derdini mesajla anlat diyenlerdenim
Whatsapp kullanmıyorum pek.
Sesli mesaj atan sadece akraba grubum var ona da ayda yılda bir bakıyorum öyle yazıştığım biri yok
Nadir ses kaydı sevmeyen erkeklerden.
Niye ki
Normalde oynadığım oyunlar dahil erkekler sesli sohbet der
Bilirsin mobile legends LoL tarzı oyunlar
Sese gitmedigin zaman adam yerine koymazlar
Anlıyorum
İvet dinliyoyum
Dinliyorum 😂
Atıldıysa dinlerim
Mecburen dinliyorum
X2 dinlerim ben mesaj okumam sevmiyorum
Ben cndjdj