bu fotoğraflar gönderi olarak Instagram profilimde var. yeni sevgili olduğum kişi de aradan 2 ay geçtikten sonra gelmiş bugün bunları kaldırmamı istiyor. kaldırmazsam da ayrılığa kadar yolu varmış.
Sevgilin diye her şeye karışamaz, hakkı yok.
Rahatsız olmuştur, isteyebilir.
Baskı yapamaz, kaldırmanı isteyemez. Kendine baksın.
Bunun için ayrılım diyorsa çekip gitsin zaten.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim bu fotoğraflarımı Instagram'dan kaldırmamı istiyor. Sizce buna hakkı var mı?
Bu, sizin ve sevgiliniz arasında bir konuşma gerektiren hassas bir konu. Her iki tarafın da duygularını ve rahatsızlıklarını ifade edebileceği bir diyalog oluşturmak önemlidir. İlişkilerde, bir kişinin rahatsız olduğu bir durum hakkında konuşmak ve bir çözüm bulmak genellikle en sağlıklı yaklaşımdır. Ancak, son karar her zaman sizindir çünkü bu sizin kişisel sosyal medya hesabınızdır. Ancak bu durumda her şey karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum eğer o sizden isterse o zaman kendisi de yapmalı, ayrıca evlilik nişanlılık olmadan böyle sorunlar gereksiz, tabi bana kalırsa ciddi bir ilişki evlilik olduğunda İnstagrami gereksiz buluyorum, tabiki de yapay zeka riskini de unutmamak gerekiyor.
Anlamadığım, hayatınızdaki insanın sizi diğer gözlerden sakınması ve bir başkasının bakmasını istememesi kadar doğal ne olabilir? Ulu orta sizi paylaşan ve kıskanmayan insanın mi sevgisini istiyorsunuz? Adam besbelli kıskanmış ve de rahatsiz olmuş haklı olarak.
Birinin hayatında olunca ekstra dikkat etmesi gerekiyor bir kadının da erkeğin de. Yok sevgili kimmiş, yok eşim neymiş vs vs diye diye yol geçen hanından farksız oldu sevgiler de ilişkiler de. Biraz düşünün ya.
Bence sevgilin haklı olabilir. Resimler çok ateş 🔥 ediyor. Sanalda her türlü kötü insan var. Türk erkeği maalesef kıskanç ya sevgili yapmıcan Özgür yaşıyacan kedilerle ya da uzlaşcan sevgilinle başka çaresi yok. Erkekler değişmez sana daha şimdiden sinyalleri veriyor iyi düşün 🤔 derim.
Geri kalan %38 ya feministtir ya da sana yürümeye çalışan meriç abazan oğlan tayfasıdır arkadaşım net.
Şu an birlikte olduğun adama şu kadar saygı duyuyorsan o fotoğrafları kaldırırsın. Eğer kaldırmıyorsan sen o adamla sadece ihtiyaç ilişkisi yaşıyorsun arzu ilişkisi değil ve bu işin sonu ayrılık. Demedi deme.
Geri.. kalı karının birisi de seni milenyum prensesi erkeği mağara adamı yapmış.
Bak g.. izekalı Pilli Bebek Ece. Ben senin bugüne kadar tavrını duruşunu her zaman takdir ettim ama böyle düşüncelerini de her zaman gömdüm.
Senin bu feminist angajmanda ürettiğin fikirler yüzünden erkekler bu ülkede evlenecek kadın bulamıyor.
Sen yalnız ve yoz bir hayat yaşayabilirsin. O senin meselen. Bunu empoze etmek zorunda değilsin. Zorunda istiyorsan ben de seni eleştirmek zorundayım.
Bana ne dediğin, nasıl davrandığın, beni ne olarak gördüğüm umrum bile değil.
Sana karşı duygusal zaafımın olması bu sitede her düşünceni onaylamam ya da sessiz kalmam anlamına gelmiyor. Burası interaktif bir ortam. Herkes herkesin düşüncesini eleştirebilir.
Sen bana açtığın soruda benim gıyabımda ADİ sözcüğünü kullanmasan ben de sana burada hakaret etmez.
Kendini bu kadar da pohpohlama... 18 yaşında bir kız , dumur etti seni dün akşam.
Size deger veren bir erkek baska bakislardan sizi sakinir. Akli olan kiymet, bilen kadin bunu sevgi gostergesi olarak algilar.
Gorselde bedenini teşhir eden bir kadin goruyorum. Seven adam bunu kabullenmez. Boyle giyindiginiz halde size karismayan adamin sevgisinden ve erkekliginden suphe edin.
@Lalallavin Alttaki yorumda size destek çıkan ve haddini bilmeyen bir meric görüyoruz. Bakkala bile girilemeyecek adamlarla ilişki yaşamaya çalışıyor sonra da buralarda agliyorsunuz.. Beni sevmiyor diye. Siz bilirsiniz. 😁
Ucuz fotoğraflar bunlar. Her erkeği çekebilen, cinsel istek uyandıran türden. Kaldırmanı istemesi normal, kaldırmaman sana kalmış. Günün sonunda kısa süreli bir ilişki olacağı net. Böyle kendini teşhir eden bir kadın sürekli erkek kapanında olacak ve sürekli tercih edilesi, tercih çeken olacak. Her erkek yazacağından kız da "ay bu daha iyi, hayır bu daha iyi" diyerek daldan dala atlayacak. Günün sonunda her erkek için kısa süreli kadın olacak.
@ndjdndnddnsn istediği fotoğrafı istediği gibi paylaşır canım, ona bir şey dediğimiz yok. Ama adam korumacı takılıyor ki bu bir noktada kabul edilebilir bir şey. Ben olsam kaldırmıyorsa yoruma çökerim hemen "yengenizin façası yansın, ayıq olun xd" diyerek wklengelkb
@ndjdndnddnsn Gülücük emosu koydun ama ben cümleyi yine de kinaye olarak yorumlamadım.🙄😏😂
Kızın bir tanesi de demiş ki;
"""SANA NET BİR ŞEY SÖYLEYEYİM; SİZ AYRI DÜNYANIN İNSANLARISINIZ DAHA DOĞRUSU AYRI ÇAĞLARIN... O TAŞ DEVRİNDE YAŞAYAN BİR MAĞARA ADAMI, SEN İSE MİLENYUM ÇAĞININ PRENSESİSİN.""""
Yani ben artık buna ne yorum yapılır bilmiyorum da ben bunun gibilerin beynine s. çayım. Temsil ettiği zihniyeti kerteyim
Bunların savunduğu fikirler yüzünden ülkede güven duyabileceğimiz, evlenebileceğimiz kız kalmadı.
Sevgilin kıskanmakta haklı kıyafetin çoğu erkeğin hatta kadının bile dikkatini çeken bir kıyafet ama yapmak istemiyorsan yapamazsın bunu konuşursun ben böyle bir insanım kabul edemem o da ben de edemem diyorsa ikiniz de biriniz geri adım atacak veya ikiniz de ve orta yolu bulacakasınız ayrıca sevgilin instada paylaşmanı kıskandı sen geldin burada başka bir yerde paylaşıyorsun bu da sevgilini ne kadar anladığını ve ona ne kadar saygı duyduğunu gösteriyor en azından kendi kararını verene kadar bir yere atmasaydın
Instagramdaki bu fotoğraflarnızı bile bile sevgili olduysa hiçbir hakkı yok. Madem bunları paylaşan biriyle sevgili olmak istemiyor baştan olmasaymış. Bir şeyleri başta sorun etmeyip, karşı tarafın kendisine bağlandığına emin olduktan sonra ayrılmakla tehdit etmek aşırı iğrenç.
Herkes kendisinin nasıl giyinmesi gerektiğini bilecek yaşta bence..
Sevgili olmadan önce böyle giyindiğini bilmiyor muydu? Biliyorsa neden sevgili oldu seninle, çünkü seni belki de bu şekilde giyindiğin için beğendi ve sevgili oldu..
Yani karışılmasını uygun bulmuyorum fakat “ nasılsa karışılmıyor “ denilip abartmayı da uygun bulmuyorum..
Sana karışmasa bile huzursuz olduğunu bile bile çokta abartmayabilirsin. Çünkü sevdiğin kişinin üzülmesini istemezsin bazen..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Empati kur knk şimdi farz edelim o da üstü çıplak fotoğraf paylaştı bütün kızlar beğendi onu burada ister istemez sen biraz kendin rahatsız olmaz mısın kiskanmaz mısın aynı mantık o da erkeklerin seni beğenmesinden dolayı rahatsız olup kiskanmis kaldırmanı istemiş yanı bunda kötü bir şey yok seven insan kıskanır sahiplenir sende kaldirsaydin birde burada paylasmisin
Ben kendime açık giyiniyorum diyordm ama sn level atlamissin bu konuda 😄 Türkiye için fazlasn aşko Türkiye tabularn olduğu bı ülke haliyle herkes tepki gösterir
Benim sevgilim omuzlarını bile paylaşamaz. Hem kadınlardan hem de erkeklerden kıskanırım. Kimse bana gerici demesin. Tanıdığım insanlar ve ortamlar öğretti bana bunu. Ne o r sp erkekler ve kadınlar ah bir bilseniz.
Ayrılığa kadar yolu var cümlesine çok sinir oluyorum bana göre bir tehdit bu isteyebilir tamam karşı değilim ama bunu güzelce dile getirir sen kaldırmak istemezsen saygı duymak zorunda beğenmiyorsa ya girip bakmasın ya da ayrılsın
Beğenmiyorsa o bakmasın. Memleketin abazanları baksın. Bu nasıl bir argüman.
Senin erkek arkadaşın da fitnessde soyunma odasına girip baklavalı vücudunu, boxerli fotolarını sergiledi sonra yorumlara bütün o... pular üşüssün. Sen bakma bütün kızlar baksın. Sonra o kızlardan biri onu düşürsün.
İki gün sonra da iki tane boynuzla gezersin sende.
Sana net bir şey söyleyim; siz ayrı dünyanın insanlarısınız daha doğrusu ayrı çağların... O taş devrinde yaşayan bir mağara adamı, sen ise milenyum çağının prensesisin
, nstagramdan kaldır diyo sen burdan paylaşıyosun sen nasıl bir filmsin :D yani ben böyle foto atan bi kızla sevgili olmayacagım için kaldır da demem şahsen :D
Çok seksi pozlar bunlar... Resmine bakan bi erkek göğüslerini ve dudaklarına cinsel obje olarak bakıyor olmalı ve haklı da çünkü çok seksi ve teşhir edicisin!
@Lalallavin , Çok haklısın! Evet, orada çok güzel ve zarif bir kız var ama maalesef dünya genelinde kadın bu şekilde algılanıyor. Bende o algının sesi oldum yorumumla..
Bunu yazınca profiline bakayım dedim kesinlikle cinsel sorular soruyorsundur diye haklıymışım siz yolda normal yürüyen biri olsa bile cinsel hayal edersiniz ya
@Lalallavin O fotoğrafta sütyensiz ve uçları aleni şekilde belirgin olan.. Hatta göğüs hatlarının tamamen çıplak oldugu bir kadın var! Böyle bir görsele cinsiyet ile alakası olmayan her insan dikkatlice bakar! Kızlar kendileriyle kıyaslamak için bakar, erkekler sürekli görmedikleri bir obje gördükleri için! Yaşlılar ya ayıplamak için gerekse bilmemneden dolayı... Sonuç Herkes ama o nedenle ama bu nedenle bakar. Çünkü bu bir cinsel obje niteliğindedir. Tıpkı fuarda araçların dikkat çekmesi için yanlarına seks objesi niteliğinde mankenler koymaları gibi!
Şimdi bunları söyleyen birisine de sapık vb gibi yaftalar yapıştırırsan, o zaman ben sizden şüphe ederim!
Umarım hiç kimse kadınları 250 gram et parçası olarak görmez ve yine umarım hiçbir kadın kendisini 250 gram et parçasıyla bir şeyler elde edecek kadar küçükltmez!
Asıl öyle düşünenlerin zihninden şüphelenmek gerekirken neden kızların ya da erkeklerin hayatı kısıtlanıyor asıl saçmalık burada böyle düşünenleri bir tedavi ettirmek lazım
Sevgilin olsam ki senin gibi bir kızla sadece yatmak amaçlı sevgili olurum bu durumda nasıl giyindiğin zerre umrumda olmaz , eğer gerçekten değer verdiğim biriysen ve buna rağmen böyle giyiniyorsan fotoğrafı kaldırmakla kalmam seni de kaldırırım
@boşişlermüdüri Teşhirci bir kız asla güvenilir değildir ki fotoğraftaki kız fazla özgür bu tarz kızlar geniş mezhepli olur, tecrübeyle sabit kampüsteki tüm alfa erkeklere verirler , vücutları yol geçen hanı gibidir nedeni bu
Sevgilinin aklı varsa senin gibi birinden uzak durur. Bu giyimde biri benim çocuklarıma annelik yapsın istemem açıkçası. Çünkü annelik kutsal bir şeydir ve herkes yapmamalı.
Sevgilin varsa diğer erkeklerin ilgisini neden çekmek istiyorsun? Çünkü başka açıklması olamaz sevdiklerinize biraz hak verin, cocuk sana kaldır demis sen gelip burada paylasmıssın ve erkekler eminim Şu an sana yazıyordur cocuga üzüldüm
Millet benim sevgilimin memesini izleyemez o kadar. Eğer böyle bir foto atacaksa sevgili dahi olmam, kabul etmeyene kapı açık kimseyi zorla tutmuyorum. Onu mu çekicem işim gücüm yok
İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı.
Buraya koyman da iyi olmuş o zaman ajwjsjsjdkdıfofofo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hayır bence sonuçtA SENİ BÖYLE Sevmiş böyle beğenmiş sonradan kıskançlık yapmanın lüzumu yok erkeler eşinin /sevgilisinin açık giyinmesini istemiyorlar ama açık giyinenlere dipleri düşüyo senin giyinmene anne baban karışmıyorsa onun karışmaya ne hakkı var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben zaten böyle bu kadar açık kızla olmazdım açıkcası sevgilin senin bu kadar açık biri olduğunu bilmiyor muydu şimdi fotoğraflara mı laf yapıyor tuhaf
Haklı tabi birde soru Diye sormuşsun göğüslerin görünüyor ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Düzgün bi dille ve neden istemediğini sebebi ile gösterir ise ve ilişkinizi gerçekten önemseyip değer veriyorsan silmesen bile bence arşivleye bilirsin yani bir iki foto için çok da ilişki bozmaya gerek yok bu isteğini dile getirmeye hakkı var ama seni de zorlayamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam instadan kaldır diyor sen bacadan paylaşıyorsun 😊 Çocuğa haber veriymde buradan da kaldırtsın bari Yoksa bu fotolar başka şeyler kaldırır bu saatte