Filtreli fotoğraflar kullanıyorum, sevgilimle görüntülü konuşmaya çekiniyorum. Görüntülü konuşsam mı?

Merhaba. 1 buçuk aydır Sanaldan ilişki yürütüyoruz. Kendisi yurtdışında. Benden foto istediğinde özguvenim olmadigi için hep filtreli fotolar atiyordum ama sonra çok ısrar edince filtresiz ve makyajsız foto atmışlığım var. O beğendiğini ve tatlı bulduğunu soyledi ama ben yüzümü sevmiyorum o yüzden foto cekerken bile Bazen nadir hallerde cekerim. Dün benimle görüntülü konuşmak istedigini soyledi ve daha önce bunh hic yapmadik. O çok ısrar etti ben reddettim. Makyajsiz foto atmişliğim bile var ama hala görüntülü konuşmaya korkuyorum çünkü kendisi dış görünüse çok önem veriyor o yüzden beni beğenmeyeceğini düşünüyorum. Dün bu yüzden kavga ettik. Ve ona sen zaten beni sevmiyorsun ki dedim... sanirim görüntülü konuşup beni sevmeyecegini ve ayrılmak isteyeceğini düsündüğüm için böyle soyledim. O da "demek ki seni sevdiğime inanmiyorsun" diyip kötü hissetti sesi garip çıkiyordu sanırım ağlıyordu... aslında benimle konuşmak için her gün gece yarısına kadar bekliyor sabahlara kadar uyumuyor. Bana değer vermezse bunu yapmazdi her gün saatlerce sesli konuşuyoruz ama hala içimdeki o korkuyu yenemedim. Ne yapacagimi bilmiyorum cok zor sadece onu kaybetmek istemiyorum

Filtreli fotoğraflar kullanıyorum, sevgilimle görüntülü konuşmaya çekiniyorum. Görüntülü konuşsam mı?