Vergisiz telefon ve internet desteği başvuruları başlamış tabii her cihazda geçerli değil ama öğrencilerin işine yarar diye düşünüyorum.

Vergisiz telefon ve internet desteği başvuruları başlamış tabii her cihazda geçerli değil ama öğrencilerin işine yarar diye düşünüyorum.

Çok güzel bir destek projesi ama sıkıntılı kısımları var. En basitinden telefonu alacak kişinin kullanacağı hat kişi üzerine olmalı. Çoğu öğrencinin hattı aile üyelerinden birine kayıtlı. Bir telefona bir numara kaydı yapılıyor ileride numara değişikliği yaparsa telefonu kullanması sıkıntı olucak. Eksikleri olsa da güzel düşünülmüş.
Cevap
19Cevap
Evet kavuşurlar mutlaka tabi ki de
2 sene sonra arızalanacak telefonlara erişebilirler elbette. Kaç iyi ya da orta bir telefon kaldı acaba 10 bin altına?
açık öğretim fakültesi öğrencilerine ayıp yapıldı ama onlarda hak ediyorlardı
9500 e kadar diye biliyorum
hayaller için yetersiz
Ogrenciler sevismeye ara verseler bakacaklar ama son tarih gecebilir
2. üniversitemi okuyorum yaş 28 olduğu için faydalanamıyorum.6 senedir iphone 6 kullanıyorum, çoğu uygulama çalışmıyor artık, param olsa alırdım zaten
Hiç yoktan iyidir allah yoksa.. recep tayyip erdoğan var öğrenci kardeşlerimizin yanında tek-bir allah-u okbor
Gördüğüm en saçma şey işe yaramayan makineleri alacaklar her geçen gün model değişiyor bana göre değmez uğraşmaya.
biraz sıkıntılı süreç.. ayrıca, hadi aldın diyelim,9500 ödeyecen, sonra vergisi düşmüş parayı devlet sana iade edecek..
9.500 devlet mi ödeyecek yoksa yarısını biz yarısını devlet mi ödeyecek veya yarısını biz odersek taksitli odeyebiliyormuyuz acaba
Aldığınız telefonun ücretinin %44'ünü devlet iade edecek.
Soru başlığına bak tkrkr testis geçer gibi istediği cihaz diyor 😂😂😂
iPhone 14 pro max aldım
Uzatıyorum, alsınlar 😂😂
Şartları okuyan küfreder. Boş haber.
Vardır ondada bişey güvenmem
Göz boyamak tan başka bişey değil
Aynen ulaşır 9kyle 15iphona
Ne güzel dünya onu da 10 bine kilitlerler
Umarim
Sadece 3 markanın telefonlarını alabilecek
Şart ne
Hepsiburda da çıkmış ürünler