lütfen yardımcı olun arkadaşlar sunum dosyam var çok önemli nasıl düzelteceğim bir şeyler silinmez dimi? dün çalışıyordu chrome'a girdim sadece bugün açtım böyle ne yapacağım?

lütfen yardımcı olun arkadaşlar sunum dosyam var çok önemli nasıl düzelteceğim bir şeyler silinmez dimi? dün çalışıyordu chrome'a girdim sadece bugün açtım böyle ne yapacağım?
Maalesef bazı mavi ekran hataları kendi kendine düzelirken bazıları düzelmiyor. Eğer bu düzelmeyen cinsten ise geçmiş olsun format gerekecek. C içindekiler gider, E ya da D'ye atmazsın gitmez.
Cevap
4Cevap
Format atman lazım
buna sebep nedir neden mavi ekran verdi?
Bu hata, cihaz sürücüsü, cihazınızın belleği veya bilgisayarınıza yüklü virüsten koruma yazılımı ile ilgili bir sorun olduğu anlamına gelir.
Başlangıç onar diyeceksin sorun olmaz ciddi bir dosya silmedinse sistem klasöründen
az önce ekran geldi yine de çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz icin, bu neden olmus olabilir?
Böyle durumların bir çok sebebi var. Virüs yanlış dosya silimi yanlış uygulama kaldırma bilgisayarı yanlış kapatma vs. Eğer olası başka bir durum olursa hata kodu verirse fotosunu çekin paylaşın detaylı yönlendirme yaparım. Geçmiş olsun
Merhabalar
Nasıl oldu bu durum
hicbir sey yapmadım dün kullanıyordum en son chrome'a girip googledan araştırma yaptım youtube falan sonra kapattım bugün açtım böyleydi çok canım sıkıldı yardımcı olur musunuz?
At foto devamında ne oldu
kapatıp açtım siyah ekrandan sonra lütfen bekleyiniz dedi ardından hoş geldiniz ekranı geldi şu an bekliyorum hâlâ
Bilmiyorum ki
çok şükür şimdi açıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?