İnternet & Teknoloji Günde Kaç Saat Telefon Kullanıyorsunuz? ahmet_0165 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve hangi uygulamalarda bilmiyorsanız dijital dengeden bakabilirsiniz Güncellemeler+1 yıl Pinardemirci sen pcde ne yapıyorsun ki Günde Kaç Saat Telefon Kullanıyorsunuz? Cevapla Dijital Soruları Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 1 saat en fazla 0 1 Yorumla ahmet_0165 +1 yıl Zaten günde 10 saat bu uygulamadasın Barış
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Reklamsız oyun var mı telde 1 6 Yorumla ahmet_0165 +1 yıl Anlamadım Yorumla Locussolus +1 yıl Ne Yorumla ahmet_0165 +1 yıl Deli misin kardeşim😂 Yorumla Locussolus +1 yıl Sen nesin pardon Yorumla ahmet_0165 +1 yıl Sorduğum soruya verdiğin saçma cevapla ne olduğun ortaya çıkıyor Yorumla Locussolus +1 yıl Reklamsız oyun var mı diye sordum neresi mantıksız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 saat en fazla
Zaten günde 10 saat bu uygulamadasın Barış
Reklamsız oyun var mı telde
Anlamadım
Ne
Deli misin kardeşim😂
Sen nesin pardon
Sorduğum soruya verdiğin saçma cevapla ne olduğun ortaya çıkıyor
Reklamsız oyun var mı diye sordum neresi mantıksız