İnternet & Teknoloji Arkadaşlar youtube abonesi nasıl artar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sık sık video yükle gibi şeyler demeyin zaten yapıyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar izlenmelerim yüksek ama abone sayım arttmıyor Arkadaşlar youtube abonesi nasıl artar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Birinin sana abone olması için senin kanalını görmesi gerekir. Bu kadar aptal bi soruyu sormanın tek sebebi olabilir. Yazık sana. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl zaten izlenmelerim yüksek Yorumla ekkolataa +1 yıl İçerik hangi konuda Yorumla Soran +1 yıl müzik çevirileri tarzında Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Shorts vidosu yükle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl onu da yapıyorum Yorumla Doprakkk +1 yıl İçerik üret dikat çekmen lazım Yorumla
Çileklii-Smoothie Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl 15-20 dk lık videolar daha çok izleniyor 0 5 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Tecrüben var mı Yorumla Çileklii-Smoothie +1 yıl Pek sayılmaz, sadece bilgi verdim o kullansın Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Hmm sen ne kullancan😇 Yorumla Çileklii-Smoothie +1 yıl Video çekmiyorum ben Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Napıyosun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ig hesaplariyla reklam yap isbirligi falan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 50 100 liraya yapılan reklamın etkisi olmuyo dah fazlasını da ben veremem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl populer sarkilari hizlica cevirip ilk paylasanlardan ol Yorumla Soran +1 yıl deniyorum ama abone sayısı artmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birinin sana abone olması için senin kanalını görmesi gerekir. Bu kadar aptal bi soruyu sormanın tek sebebi olabilir. Yazık sana.
zaten izlenmelerim yüksek
İçerik hangi konuda
müzik çevirileri tarzında
Shorts vidosu yükle
onu da yapıyorum
İçerik üret dikat çekmen lazım
15-20 dk lık videolar daha çok izleniyor
Tecrüben var mı
Pek sayılmaz, sadece bilgi verdim o kullansın
Hmm sen ne kullancan😇
Video çekmiyorum ben
Napıyosun