İnternet & Teknoloji Ya benim eski youtbu de video atmışım ama gmail bilmediğim için silemedim ve çok utanıyorum nasıl silebilirim? merqgswcxy3 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Lütfen yardım edin? Güncellemeler+1 yıl Hadi yaa Ya benim eski youtbu de video atmışım ama gmail bilmediğim için silemedim ve çok utanıyorum nasıl silebilirim? Cevapla Gmail Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. videoyu aç orada... simgesine tıkla videoyu bildir belki bi şans kaldırılır bunu dene 0 1 Yorumla merqgswcxy3 +1 yıl Bunu çok yaptm Yorumla
DickDurx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl hangi video soyle sikayet edip kaldirtalim 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Neden utanmak 0 8 Yorumla merqgswcxy3 +1 yıl Cunku şarkı soylemisim ve evlenince çocuklarım falan baksa yerin dibine girerim Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Kendinden ve hiçbir şeyden utanma o senmişsin o anını yapmak gelmiş içinden Yorumla merqgswcxy3 +1 yıl Ama çok untax verici ben onda 11 yasindaymisism şimdi değil tabi de sevgilim var akşam ohrendj Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Sorun etme Yorumla merqgswcxy3 +1 yıl Nasıl sorun etme ya sorun edilecek brisey degilmi sence Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Değil tabii ki 11 yaşında küçük kızın yaptığı tatlı tatlı şeyler onlar Yorumla merqgswcxy3 +1 yıl Sesi duysan kullaklarin kanar Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Profesyonel şarkıcı değilsin ya takılma o konuları Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
videoyu aç orada... simgesine tıkla videoyu bildir belki bi şans kaldırılır bunu dene
Bunu çok yaptm
hangi video soyle sikayet edip kaldirtalim
Neden utanmak
Cunku şarkı soylemisim ve evlenince çocuklarım falan baksa yerin dibine girerim
Kendinden ve hiçbir şeyden utanma o senmişsin o anını yapmak gelmiş içinden
Ama çok untax verici ben onda 11 yasindaymisism şimdi değil tabi de sevgilim var akşam ohrendj
Sorun etme
Nasıl sorun etme ya sorun edilecek brisey degilmi sence
Değil tabii ki 11 yaşında küçük kızın yaptığı tatlı tatlı şeyler onlar
Sesi duysan kullaklarin kanar
Profesyonel şarkıcı değilsin ya takılma o konuları