İnternet & Teknoloji Airpods proya 7000 bin vermek mantıklı mı? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yok mu başka kimse Güncellemeler+1 yıl güncel Airpods proya 7000 bin vermek mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Ben kulaklık kullanmadığım için bana mantıksız 😄 0 15 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Niye kullanmıyorsun hsjd Yorumla SenacCc +1 yıl Sevmiyorum ya aldığım da duruyor öyle dolapta shdjc rahatsız edici benim için 🤣 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayda dışarıda müzik dinlemiyor musun usuc Yorumla SenacCc +1 yıl Dinlemem ahahsfkgk Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Tuhaf shjdd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bende olmadan yapamam benim vardı kardeşime verdim Yorumla SenacCc +1 yıl Alışkanlik işte shdjf Arabada faln dinlemesini severimde öyle kulaklık takip yürümem evde de takmam 😄 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bende takmadan uyuyamama Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl O yüzden hemen almak istiyorum Yorumla SenacCc +1 yıl Ayy nasıl uyuyorsunuz asla uyuyamam sjdj al gitsn Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Alcam Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ses olunca uyuyamıyorum ondan Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kulaklık sesi tamamen kesiyor o yüzden Yorumla SenacCc +1 yıl Bende uyumam ses te ışıkta ama kulakta rahatsız edici geliyor. Tercih meselesi. Hayırlı olsun şimdiden 😄 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sağol shshdu Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Airpods pro 2 6k civarına bulunuyorken önceki nesline 7k vermek mantıklı degil evet djjdkdd 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 6 k olanı alcam işte Yorumla olbios_ +1 yıl al gitsin ya kaliteli ürün Yorumla
PelinnDemircii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mantıklı, bende pro 2 kullanıyorum ve parasını hak ediyor. 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl O zenginsin Yorumla
sitakunen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Bence değil 170 liraya aldığım kulaklık bile bana yeterli geliyor 7000 çok fazla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kulaklık kullanmadığım için bana mantıksız 😄
Niye kullanmıyorsun hsjd
Sevmiyorum ya aldığım da duruyor öyle dolapta shdjc rahatsız edici benim için 🤣
Hayda dışarıda müzik dinlemiyor musun usuc
Dinlemem ahahsfkgk
Tuhaf shjdd
Bende olmadan yapamam benim vardı kardeşime verdim
Alışkanlik işte shdjf Arabada faln dinlemesini severimde öyle kulaklık takip yürümem evde de takmam 😄
Bende takmadan uyuyamama
O yüzden hemen almak istiyorum
Ayy nasıl uyuyorsunuz asla uyuyamam sjdj al gitsn
Alcam
Ses olunca uyuyamıyorum ondan
Kulaklık sesi tamamen kesiyor o yüzden
Bende uyumam ses te ışıkta ama kulakta rahatsız edici geliyor. Tercih meselesi. Hayırlı olsun şimdiden 😄
Sağol shshdu
Airpods pro 2 6k civarına bulunuyorken önceki nesline 7k vermek mantıklı degil evet djjdkdd
6 k olanı alcam işte
al gitsin ya kaliteli ürün
Mantıklı, bende pro 2 kullanıyorum ve parasını hak ediyor.
O zenginsin
Bence değil 170 liraya aldığım kulaklık bile bana yeterli geliyor 7000 çok fazla
Hiç değil en fazla 200 veririm kulaklığa aynı şey