İlk adımı sen at, benim ayaklarım yere basmıyo. Açılamıyorum sana, bir adım cesaret versen bana demiş Kemal abimiz 😂
Peki Hoşlandığın insana ilk adım mesajı ne olmalı?

İlk adımı sen at, benim ayaklarım yere basmıyo. Açılamıyorum sana, bir adım cesaret versen bana demiş Kemal abimiz 😂
Peki Hoşlandığın insana ilk adım mesajı ne olmalı?

Direkt hoşlanıyorum derse zaten o iş yatar. Sosyal medyadan ekleyip, ara ara gözüne girmeli öncelikle. Bir zaman sonra direkt merhaba diyecek işte başka ne diyebilir sanki
Cevap
8Cevap
Ben hoşlandığım kişiye ilk mesajı atmam zaten bir kadın benden hoşlanana kadar da hoşlanmam beni çeken bir şey olması lazım
Seni gördüm pencerede
Sarma yaptım pişti tencerede
Ne hoşsun kalbim sanki cenderede
Sana gelirken aklım hep zelzelede
Yazın bunu gönderin net dönüşü olur ajsjdj
Ben değişiğim heralde alakasız şeyler yazıyorum örnek pp çok güzelmiş keşke beni de çeken olsa sjjsjsks ya da numaramı sildin mi hiç olmadı naber bir şekilde istersem yazıyorum ve muhabbet hep devam ediyor
Sen Numaramı mı sildin bakim
Ahaahhaa güzel numara 😅
Hadi yaz konuşalım bari 😂
Yıldızlar kayinca dilek tutuyor musun diye böyle saçma bisey atardım ortaya... vereceği cevaba göre yürürdjm
Ortak bir şeyden bahane bulmaya çalışırdım sanırım ilk adımı atacak olsam. Bir konuda yardım istemek için falan. 😄
Bence direkt mesajla olmamalı, yüz yüze olması daha etkili olur.
Valla bence bu sorunun %100 doğru bir yanıtı yok fakat dürüst olmak önemli bence
Ben genelde yanlış kişiye atmışım gibi alakasız bir mesaj atıyorum😂😂
Dümdüz yazarım ben selam diye ona göre şekil alır veya engellerim 😂
Önce selam verilir, sonra hal hatır sorulur.. devamında niyet açıkça belli edilmelidir.
bilmiyorum ama yalnızlık iyidir en azından aldatan yok bunaltan kimse yok kendi kafama göre takılıyorum
Mesaj atsam da kısa kesiyor veya görüldü atıyor daha ne yapayım 🥲
Selam yakışıklı bana yürür müsün olmalı djdj
O işi pek beceremiyoruz kral
Hiç atmadığım için bilemiyorum😅
Direkt söylerim ya öyle bir şey varsa
Dümdüz söylenmeli bence.
Uyudun mu? yaz.
Uyudun mu🤣
tatli misin eksi misin lsnxksjsksksk
oyle
Selam nasılsın
Selam falan diye başlama arkadaşa yazar gibi