İnternet & Teknoloji Huawei laptoplar iyimi almalı mıyım sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl huawei matebook d15 Huawei laptoplar iyimi almalı mıyım sizce? Cevapla Laptop Soruları Huawei Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alindzeko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ben hiç beğenmedim açıkçası bitane aldım ama bir daha almayı düşünmüyorum açıkçası. HP ve DELL’den memnun kalırken Sony de fena bulmamıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden beğenmedin Yorumla alindzeko +1 yıl Lenovo diye okudum şimdi sen huawei yi sormuşsun onu. Hakkında bilgim yok 😀 lenovo çok çabuk yavaşladı, anlamsız bir şekilde yavaş bilgisayar o yüzden beğenmedim Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asus al bence. 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Hiç düşünme al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hiç beğenmedim açıkçası bitane aldım ama bir daha almayı düşünmüyorum açıkçası. HP ve DELL’den memnun kalırken Sony de fena bulmamıştım
neden beğenmedin
Lenovo diye okudum şimdi sen huawei yi sormuşsun onu. Hakkında bilgim yok 😀 lenovo çok çabuk yavaşladı, anlamsız bir şekilde yavaş bilgisayar o yüzden beğenmedim
iyi tabiki alabilirsin canavar gibi
Asus al bence.
Hiç düşünme al
Güzel bence